Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volio bih i ja ući u Ginisa kao najveći gubitnik. Neka mi neko da 200 milijardi a ja ću dobrovoljno ostaviti 199 da skinem Muska sa prvog mjesta.
Jucer izgubio cenera,pola dana trazio po kuci,ormare izrovio,svu odjecu pretrazio...nema pa nema :(
Sjetiš se kasnije nasuo za cenera i opet prazan.
Ako osoba na kladionici ili u igri na sreću "izgubi" listić na koji je uložio 1 KM, a potencijalni dobitak 1000 KM. Jeli on izgubio 1 KM ili 1000 KM?????????
izgubio je cim je usao u kladionicu, nije bitno koliko
Ovdje jedino Musk nešto proizvodi (auta), ostalo sve špekulanti koji rade sa federalne službe jer imaju fantastične baze podataka ispod (ne)društvenih mreža i platformi za kupovinu i prodaju.
Izgubio namjerno, dobio pare od ginisa no risk no money
nije on izgubio nego neko nije dobro izracunao njegovo bogatstvo
Jel to kampanja protiv Musk a?
Najbogatiji gubitnik u historiji. Ne bi se ni ja žalio 🤣
to je novac dioničara koji je izgubljen.tesla koja proizvede samo manje kolicine vozila sa losim kvalitetom i greskama svakako je prcijenjena na tržištu.ovo je se moglo predvidjeti
Gdje su oni genijalci koji vjeruju u ovaj bs od firme i covjeka revolucionara borca za narod (citaj $$$). Lažira izvještaje o prodaji i zaradi. Tesle zglave na cestama nema. Više cijenim bezosa čovjek se ne petlja gdje mu nije mjesto vodi svoja posla ovaj iz paštete iskace koliko se reklamira.
Nije znao kako će ući u Ginisovu knjigu i skont'o ovaj način. Nema neke druge sposobnosti.
sve je to dobro kad imaš od čega da toliko izgubiš
Hahaha joj kako ste ofirni tačno we vidi da je klix pod kontrolom, od kako je kupio twitter drvlje i kamenje na njega sa svih strana, pa evo i klix.
nek', neka padaju. ćuskije.
Njemu ovo teze pada nego nekom sto radi za 5 stoja vjerujte mi
Covjek kupio Tweeter i sad je tamo glavni baja. Pokakao se po ovim mainstream medijima na glavu, pa sad kao zele da ga "osramote". I btw svrha novca je da se troši, a ne da se mase s njim i hvali na rang listama. Uh da mi je njegove muke...
gdje je glavni baja na anketi koju je sam pokrenuo 3 miliona ljudi glasalo da ode sa Twitter-a (i da, piše se Twitter)
A jest se bio uzjogunio ko da je boga za muda uhvatio