Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brko je samo dobar za pricati i mahati kaziprstom..
Turska se planski obara, niko od svjetskih analitičara ne može objasniti pad lire osim da je namjerno i planski obaraju.
Evo, ja ću ti objasniti pad lire - Erdoganov zet godinama je kreirao ekonomsku i monetarnu politiku, a jedina mu kvalifikacija bila to da je - zet. Tako to ide u begovatima i sultanatima
Ahahaha, prosle godine su ga na klixu proglasavali genijem kad je vjestacki drzao kamatnu stopu ispod svakog nivoa. Dosad su se mogli izvuci da je htio slusati pametnije od sebe.
Upravo sam se vratio sa odmora iz jednog prelijepog grada u Turskoj,nest sto nigdje u Europi ne mozes naci,cistoca,hrana,smjestaj,uljudnost osoblja,sve duplo jeftinije nego bilo gdje!!Narod bas zadovoljan.
Erdo je promašeni dedo i upropastit će sve što Ataturk uradi... Ja mu oprostit ne mogu što je Alohu pogutavao u upropašćivanju moje domovine...
Sad ce za četiri godine stanje se poboljšati i opet će biti da je Erdoğan neuništiv.. Sve on to radi planski..
Desničar i nacionalista je uvijek isti bio Turčin ili naš. Uvijek laže i manipuliše narod, a radi za određenu ciljanu grupu privilegiranih .... kad ćemo mi to naučiti i prestati se svađati braneći domaće i bjelosvjetske bitange. Naravno postoje sve gori od gorih, a to su naši....
Taman navukao narod da se zaduži po niskim (ali ne i fiksnim) kamatama, i onda naglo podigao kamatnu stopu. Pametan potez, pokazuje ljubav prema narodu,posebno sto je to tek reizabran kao predsjednik. Hahhahahaha A sve je bilo lafo u ime Boga i Islama (kamate su haram ovo ono)
Brko kamatar postao preko noci
Ovako bi i nasu drzavu nas sultan ridjobradi sunovratio, po svaku cijenu, samo da ostane na vlasti!!! Hvala bogu, nikad vise!!!
Ekonomije zemalja odavno ne zavise od ljudi u tim zemlja a nego od bankarskih prdonja iz sjene. Ako ne slušaš za sekundu ti se desi demokratija.
Nije to bila ekonomska politika, to su bili njegovi osjećaji, koje je pokušavao nazor progurati. Poštujem to šta je on želio, i ja bih to volio, ali ne ide tek tako na žalost kada ti dušmani imaju uticaj na ekonomiju.
Ne sikiram se ja za njih u posjeti Turskoj se voziš nepreglednim ravnicama zasađene zemlje. Dok imaš hranu doće sve ostalo
Mozda je promaseno ali tamo niko nije gladan.
Brkica je Tursku sveo u ravan. Da nije strateskog polozaja nitko ga na svijetu ne bi ni dozivljavao. Sad kada je 'ekomomski tigar' propao, ostaje populizam, neoosmanska prica, briga za svu bracu muslimane na planeti...
Ovaj izgleda nema veze sa ekonomijom
Ekonomija i ekonomska ulaganja ne trpe nesigurnost i neizvjesnost. Ona želi sigurno sutra, sigurnu godinu, sigurno desetljeće, sigurnu budućnost. A ova današnja vremena zbog politika koje sa nama svima upravljaju, do kraja su nam donijele neizvjesnost i strah.
Zagalami sad Brko!!!!! Nek čuju i Sarajavo i Kosovo i Palestina!!!!🤮🤮🤮🤮🤮🤮