Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije rata smo se mogli grijati na TA peći svaka trosila 4-6 Kw/h i dio nas 40% više, sad ne možemo na Invertere koji troše 1-2Kw/h ?!?!?!?
I jos bila mnogo veca industrija koja je trosila struju.
Koji je ovo kriminalac neopjevani
Vec smo ustedjeli na struji. Za 2 mjeseca potrosili 80KM struje na inverteru, plina 60KM, s tim da smo plin koristili samo za toplu vodu.. Da smo koristili plin, mjesecni racun bi bio min. 200KM za stan od 60m2
Kasnus ministre kao i svi tvoji predhodnici jedno 50 godina, da si u svom ministarsvu bar nesto uradio pa da covke kaze, ovako kao i vecina samo pricate bajke po tv i forumima, aki ovce slusaju
Idiote obrij se, ta "brada" od 2 dana ti bas stoji ko piletu gace
Kao mi sveti narod poslusacemo te.
Sad kad sw izvade iz ladice sve krivicne prijave protiv kriminalca Dzindica....dzaba sve...
Čuuuj ne možemo. Pa one milione što ste slupali u pelet i promociju peleta za samo jednu godinu ste USRALI. Našu šumu nam prodaju muda pod bubrege. Valja finansirati stranke i stranačke izabranike.
ti ideš u nezasluženu političku penziju, ljigo
Ne da za 30 godina nisu ništa napravili ( nemaju vremena od pljačkanja ) nego su i postojeće elektrane i transportni sistem doveli u fazu raspadanja . Ovaj ublehaš sada glumi zabrinutost a u stvari baš ga briga za sirotinju , samo gledaju kako će podijeliti 2 , 3 milijarde KM koje su oteli od raje neopravdanim poskupljenjima . Kada vide da se narod komeša , podijele im po 50 KM i idemo dalje . Valjda će i njima doći kraj .
Šta pričaš ti najjeftiniji. I onda svako malo poskupljuje te, bolje imati alternativu pa šta bude jeftinije.
Šćepin top krimos - sreća da odlazi!
Lopovo da hoce vise sjahat sa ovog napacenog naroda.Da samo dodu novi.Njegova stranka je izgubila.Toliko o njemu i njegovom radu.Rekli subvencionirati plin pa slagali.
I utopljavanje i moderna kvalitetna stolarija...
Reče već sada bivši ministar koji bi još koje milionče u padže dok nije uspostavljena nova federalna vlada...
Ljigo ljigavi sve i da hoce nece moci,rudnici su na izdisaju,a poslije njih i elektrane,sve zahvaljujuci tebi i frlji foodilu,privatizovali ste namjensku industriju,a elektroenergetski sektor ste osudili na umiranje.......mrsssssss
kontrolises potrosnju na plin do neke mjere. Ne kontam sta je problem,drva kostaju isto kao tri mjeseca grijanja na plin.
Tako si divna osoba,štitiš naš energetski sistem i zato ti se svaki čas sjetimo mame koja te tako fino odgojila da nam želiš povećati cijenu struje.