Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De u Renaultu napravite prvo kako treba auto na pogon na gorivo pa onda pricajte dalje 😂
Električni auto i bitcoin su najveće prevare modernog vremena. To vam je isto kao piramida ili poncijeva šema, samo će se pojedinci obogatiti dok ne pukne.
Bice buducnost kad ga nebudes moro puniti pola godine i kad baterije budu cvaja.
Normalno da je budućnost kad je jeftinije da se proizvede a vi ih prodajte za vise nego normalne.
Elektricni tankeri i MIGovi su isto buducnost. Vidjet cete kako talas ne dolazi
Kasniš. Da si to rekao prije 10g malo bi i ličio na vizionara. Pametnom je bilo dovoljno samo vidjeti Kinu kako se bori da pravi termoelektrane i ostale izvore el. energije, gdje god stigne po svijetu. Tad je bilo jasno da su toplotne pumpe i električna auta bliska budućnost.
Nulta emisija gasova od auta.. A od proizvodnje struje.. nisu se ostvarili preduslovi da bi se ukinuo auto na gorivo. Trbalo bi prvo napravit obnovljive izvore energije a znamo svi da su veca zagadjenja od vjetroelektrana kad dotraju gdje ih odloziti..
Radio prijemnik je prije 100 godina koštao današnjih 2500$ i što se tiče kvaliteta zvuka i broja stanica koje se mogu slušati imao je veću vrijednost kao dio namještaja. Deset godina kasnije postao je 10 puta jeftiniji i bolji što se tiče prijema i broja stanica koje se mogu slušati.
Jasta su nego buducnost kad afrikanci kopaju prekovremeno u rudnicima za 2 dolara na dan po onom celopeku da bi se napravile te baterije...
Elektricni automobili se prave samo za one koji imaju pare,jedan prosjecan nijemac ili austrijanac ga nece nikad kupiti,ovo ko fol zabranjivanje kupnje normalnih auta nece nikad uvesti,to je samo pokusaj politike da narod ustrase da bi ubrzali prodaju tog elektro sr anja
Druze, i prosjecni austrijanac ga polako krece kupovati. Njemu je za grada najisplativiji elektricni.
Glup komentar !
Svi zele bmw, audi, ja zelim porsce🤣🤣🤣
Ko moze priustit novo el auto u Bih? Neki manji broj, kupit polovno el auto promasaj cisti, tu je baterija pod upitnikom velikim, dakle sranje.
El auta su sranje
I solarni paneli su bili budućnost...
Jake mi firme, ugasili segment limuzina srednje klase, kompakti im isto na klimavim nogama i ono predvidja nesto
i ugasili R.S. odjel
Strucnjak samo nisi objasnio narodu koliko ce struja poskupiti i da je slucano necemo dobijati na karticu i dopunu kao za telefon.
Kupit cu ga kada zamjenska baterija bude barem 2000km