Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Debil kakav se rijetko viđa. Uništio je firmu po receptu SDA ;)
Plata more bit bidne.
pobjelio ko ovca a brkovi crni... u po posla nestalo farbe
isti mehmed
Dokle god politicke stranke postavljaju direktore nema tu kruha! Ja sam radio u "vrijeme" Emerika Bluma, pa i Braco Kosovac je bio "marka"! A ovi sada "supci"- vazno je mlatiti veliku lovu! Steta!
a ko je Kosovca postavio?
Ko se brine o njegovom stajlingu? Isto kakav lik iz crtanog.
SVI NESTO PAMETUJU A NIKO NISTA KONKRETNO DA URADI I DOPRINESE REALNOM RAZVOJU BOSNE I HERCEGOVINE,DOBRI SMO MI NA JEZIKU NA DJELIMA TALASIKA.
Reci mi nešto novo molim te a što ne kažeš kako se zapošljavaju stranački kadrovi po Energoinvestu.
Reforme na BIH nacin,od Giganta napraviti firmu g......i od milijarde km.napraviti minus.....
jarane sve propali privrednici koji govore o privrednom uspijehu. lahko je preuzeti milionsku firmu, državno vlasništvo, i onda trabunjati o poslovnim uspijesima.
lici jos nekome ovaj brko na Mehu Jahica!
"Kad su nestale veliki sistemi, kad su nas 'poklopile' inostrane firme, država nije imala sistem zaštite domćih firmi pa su nam nakon rata nametnuti trendovi uz privatiziciju što je našu privredu stvorilo ovisnom", kazao je. Ja ne mogu da vjerujem da ovo može da izjavi neko ko je u vlasti bio kada su se svi ti procesi odvijali. Sj.e.b.a.li ste industriju sad narod može da sisa motku, a vi ćete se već nekako snaći. Uvijek me podsjeti na onog Muhameda Čengića. Ne znam da li su nešto u rodu. http://youtu.be/hUzK3jXsUJU - štrajk vlade
Dobro se neko sjetio da se barem teoretski otvori ova tema.... 15 godina se ovdje trubi samo o malinama, kozama, jagodama, gradnji mega-trgovačkih staklenika... Bez industrije nema obimnijeg zapošljavanja, a bez zapošljavanja nema nam opstanka....
Gospoine Čengić, kome Vi to govorite??? Haha, je l` mislite da Vas neko ovdje sluša? Da li mislite da je naša vlada sposobna za to? NEMA OD TOGA NIŠTA, NA ŽALOST! PODPISUJEM!
Gospodin je je direktor iz samo jednog razloga a to je jer ga je SDA tu postavila, kad takav jedan trend prestane mozda i nesto bude od ove drzave...
no comment