Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo polako,nemojte naglo na gladan stomak!!!!!!!!
Pare treba trošiti ali u ŠTA? U šta će se uložiti ili bolje rečeno POTROŠITI akumulirana sredstva? Mogla bi se prihvatiti ulaganje u nešto što će otvoriti investicioni ciklus ali ako to ode u potrošnju i razna davanja koja će učvršćivati i "korumpirati" glasačko tijelo, onda je to čista propast. Premijeri se ubiše od dokazivanja da to treba iskoristiti ali niko ne govori precizno u ŠTA?
Podjeliće izborni regres za svoje već uhljebljene članove u državna preduzeća i službe.
Zanima li te rad na 1 web sajtu na kom mozes zaraditi 100-200 dolara mjesecno (2-3 sata rada na dan)? Radi se o sajtu koji se bavi klikanjem na reklame i radom na mini taskovima koji su na engleskom(trebalo bi solidno da znas engleski). Isplata se vrsi tako sto se otvori racun na banci i oni vrse uplate od 2 dolara pa navise. Nema neko fixno radno vrijeme, radis kad imas vremena sajt ne trazi nikakva ulaganja.sajt detaljnim informacijama ,mozes procitati cisto informativno,NAJBOLJI DOKAZ SU HILJADE REGISTROVANIH CLANOVA S NASIH PROStora zaraditeodkuce.webs.com http://zaraditeodkuce.webs.com/
jos jedan kriminal komunjara
primjer da je dogovor moguć...
Mogu misliti kolko ce dodik uloztiti u investicije za napredak BiH,,,i ovi sdp-ovi glupani podrzavaju to...oni su neprijatelji ove drzave...
Hoćel biti šta za mene
hoće kao i za mene prkno od ovce
pogledaj samo koja je to gamad na slici, za sta ja i ostala raja nizeg staleza odvaja od svojih usta krvavi zaradjen dinar da bi hranila ovu bagru, koja se samo naprdjuje i izgledaju kao bezdusna tijela zeljna nekog nam-a.
Je li ovaj Nikšić šta izjavio ili je Cvijanovićka preuzela stvari u svoje ruke? Kakvim li se ti zlato testosteronom pucaš?
A gdje sam tu ja? :D
Ucite narode kako se voli drzava i drzavno.......ljubav i novac su cudo.....
SDP i SDA dva najveća zla koja su zadesila BiH poslije rata...
Slazem se , samo je SDA za nijansu vece zlo (ali skroz malu nijansu) :D Mada nisam glasac ni jednih, a ni drugih :)
nema gorih od komunjara
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sto Zlaja metnu Dodi za Drinu.. haha
Samo je ona SDA mogla sjediti na parama dok narod gladuje. Koji nesposobnjakovici majko moja.
Mora da će narod sad da se nahrani ovim parama.
neka dijele sada, qurchinu ce imati za budzet iduce godine.
gdje da se javim? pozivam se na onaj vitalni interes
hahha najjaci si...
jbg jaro kokuzluk me izgradio :D