Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super, još samo skontajte kako da postavite šaht u nivou ceste, da nije ulegnut ili ispupčen i možemo u EU
Znaju oni vrlo dobro kako se to radi ali se štedi na popravkama.
Hahaha bravo decko. Krateri po ulicama ..svjetlosnim godinama smo iza hrvatske a kurcimo se da smo neke face
A kad ce biti spremna odluka da plate pocnu da prate trend rasta struje, plina, osnovnih zivotnih namirnica? Da malo i plate pocnu rasti, da narod moze dostojanstveno da zivi.
Da, skinuće tih 5% carine, ali će se i dalje plaćati svake godine porez na luksuz, jer su kupili novo auto, van pameti!Da ne spominjem da druge države daju subvencije za el.aute!?
Ja na plin vozio auto i na registraciji 30KM vise jer ima plin ,toliko o olaksicama i Bosni
Mamicu vam vašu!!! Ukinite i porez na auto mlađe od 7 godina!!! Umjesto da podstaknete narod kupuje mlađe auto vi ubiste nametima mimo sav svijet! Fuj gadovi!
Aha, e pa cekat cu onda da smanje carine pa cu kupit jedan da vidim moze li na Sedrenik
To samo ima kod nas. Težimo smanjenu plinova i zagadjenja ,imaš auto na plin registracija skuplja za 30% od Golfa dvice koja živi naftu baca iz auspuha.
Otkud to? Prije 2 godine kupio auto 2014godište, do tada vozio auto 2000 godište, ragistracija sa novim autom mi malo skuplja, pitam u osiguravajućem društvo šta je ovo, kaže: mlađe ti vozilo skuplja registracija.
Pa šta si ti mislio jarane,oćeš ti vozat mladje ,sigurnije i ekološki čišći auto pa sad plati,šta se zališ😜
Napisite i da prije stupa ja na snagu treba odluku i izglasati na sjednici vijeca ministara. A sjednica nemaaaa. Ne podvaljujte narodu polovicne vijesti.
uvedite kazne za one koji voze bez dpf i katalizatora. Eno na piku ubi otkup katalizatora a euro norme niko ne ispunjava. Naplaćuju na tehničkom mjerenje izduvnih gasova a svi registruju i prođu bez obzira na realno stanje.
Kolika će biti registracija, kako će se to rješavati ?
Carinu treba staviti na sva motorna vozila... I to barem 10% na procjenjenu vrijednost vozila.... Omogućiti uvoz iz svih zemalja ne samo evropska vozila... Ovom politikom napravili smo trulo bogate firme Kramar... I slicne iz Posusja Sirokog... Gruda... A direktni krivac je opet Bakir i njegov podanicki mentalitet
VIDITE LI DA SE POLAKO AUTOMOBILI ZABRANJUJU OBICNOM NARODU TO CE BITI PRIVILEGIJA BOGATIH ISTO KAO STO HOCE I DJECU NARODE HAMAN DA ZABRANE JER JEDAN RADNIK NECE BITI U STANJU HRANITI DJECU A KAMOLI VOZITI AUTOMOBIL ZATO SE I TESTIRA ,,RAD OD KUCE,,
Hahahhahahahahhahahah
Ko živ Ko mrtav do tada.
Bjez tamo ode mi baterija na telefonu i namam para da je zamijenum, a da ode na ovom elektricnom mogu ga samo u jarak gurnu😆😆
https://www.youtube.com/watch?v=aV_BtQp3MoE