Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narod u Federaciji BiH za jednu godinu uplati u kladionice iznos od 1,7 MILIJARDI MARAKA 1.700.000.000,00 KM Za jednu godinu!
To je dokaz primitivizma
E ovo treba biti glavna vijest Klixe, a ne Dodik i Orban! Da vide ovce glupe sta znaci Evropa, to je novac za nas gradjane, da mi bolje zivimo, kako ste toliko glupi da ne mozte shvatiti osnovne stvari jbt ne mogu da vjerujem
koji bolan "novac za gradjane"??? Jeste li ozbiljni??? Ovo je novac koji ce dici firma koju ima Forto i onaj kriminalac iz IDEEAe i to je to. Kakvi gradjani ?? Eh eto nek su kroz digitalizaciju Hrvatski gradjani uzeli "novac za gradjane". Ma daj
Toliko se u Hrvatskoj taj EU novac osjeti za građane da se iz Irske vraćaju hahaha jest jest
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nevladine organizacije najveci peraci novca. A ima ih stotine ako ne hiljade sirom BIH.
Samo naprijed svaki danom smo sve blize uropi dosta je bilo SDA i Crnog Vilajeta porodice Causevsku Izmetbegovic
Ovo vam je kao kada kazu da se za KUP bore svi klubovi bez obzira iz koje lige i sada mi u ulozi Vrbanjuše slavimo što smo pozvani u KUP u prvi krug! Uspjeh, nema šta.
Jeste normalni? 1,7 za čitavu Evropu i zenlje kandidate! Kolike su šanse za naše firme u tom odnosu? Ako jedna firma digne 1 Milion bit ce uspjeh Kakve ublehe!
Pa najveći nehljebar u BiH se hvali mogućim zaduženjima, pa ima li išta da pokušate uraditi, a da to nisu zaduženja naše djece
https://digital-strategy.ec.europa.eu/en/faqs/questions-and-answers-digital-europe-programme
Ovaj se ublehaš uhvatio pojma digitalizacije i plete samo po tome ...izbriljirao si kako sam volis reci ...nema dalje
To su kreditia ne 'sredstva'.
Nisu krediti, ovo su sredstva da se izbaci papirni novac i uvede digitalno sve, pa i euro.
Sta ga briga nece on vracati.
dezerteru blizu je oktobar tik tak tik tak
Kleptomane pa vi ste se toliko zaduzili, mislim na federalnu vladu i nametnutog niksica.
SDA, SNSD & HDZ have joined the chat...
Miriše mi na 1984 od Orvela
Bravo Forto i NS...tako to ide kada n apozicije sosju pametni i sposobni. BiH vapi za digitalnom transformacijom...tuga me uhvati kada vidim ljude u redu na nekom salteru a 95% stvari se moze uraditi sa telwfona ili da institucije izmedju sebe razmjenjuju potrebne papire.
Nema lakših para za uzeti od EU fondova, očekuje se poplava ekperata za projekte.