Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovaj IOM je samo pranje para ko i ostale slicne organizajcije. Ovaj uhljup je uzimo desetine hiljada mjesecno ni zasto. A sto se tice ruda i minerala, lesinari vec planiraju kako eksploatisati BiH. To je sigurno, uzet ce nam 10 puta vise nego sto cemo dobit. Joj Putine!!!!!
Zabio ti Pućin ženi medju guzove
Cuj uzimao desetine hiljada mjesecno za nista čovjek direktor. Joj kad ovi skladištari njemacki krenu pametovat a zavrsili 2 razreda srednje škole ja bi se s balkona bacio
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Znamo bando, to je jedini razlog da nas opljackate
Sta su naši uradili? Pljackaju a nedaju narodu nista? Ovi makar pljackaju al ti daju stalan posao I platu
Afrička plemena se izmirila pa je i Afrika daleko. Ova balkanska se nikad neće izmiriti. Rat prestao pre trideset godina, a mi i dalje “ratujemo”. Da Srbi nisu bili spremni da oproste, druge Juge nikada ne bi bilo. Eto vam recepta ili da svi pomremo na našoj zemlji, na rudnim jalovištima ovih neokolonizatora. A afrikanci, gospoda od ljudi. Sa takvom svešću ni glupi ni zaostali. Bujrum
Pa da se pokradu….ahmm mislim izvezu!
Ma mi kontali vi nas volite i ne možete bez nas...E da je kako naći rješenje pa uzeti resurse a nas nabiti nogom.Samo ne ide, pa ste u dilemi kako nas opljačkati a ostaviti na ledini zato i ide članstvo 2084
Pročita naslov i razveseli se na kratko. Kontam žele da flaširaju naša vrela, potaknu razvoj seoskog i planinskog turizma, kupuju još uvijek zdravu hranu sa zdravih zemljiša. Kad pročita ono obrnuta priča. Oni bi da nas zagade pa da mi kupujemo od njih ono što već imamo.
To i jeste jedini adud a to je pljačka resursa, ko zo ne vidi slijep je
Uzas!
Mi njima rijeke, rude, šume.. a oni nama struju po EU cijenama.. Super
I migrante
Odavno smo mi kolonija, Palestinci europski
i tako ti ja razmisljam...kad ono s druge strane isti ventil samo crven ....
Ti si brate bolestan, kolko imas ovih user name-ova?
sta si ti , savjest ?
Peter Van der Auweraert JEBBBO TI LEOPOLD MATER FASISTICKU! U BRISELU VADI LITIJUM!
E hvala nismo znali
Stranci, nabijem vas! Razvalili ste ovu zemlju u 30 godina zajedno sa korumpiranim političarima, više nego zločinac Karadžić u 4. Sa rudnikom koji se spominje stanovnike Kaknja ste sa vode iz cijevi prebacili na kanistere. Koncesiona naknada iznosi 0.6% od vrijednosti rude. U medijima se piše o rudniku barita, olova i cinka sa pratećim metalima, ali je zapravo jedan od najisplativijih, ako ne i najisplativijih rudnika srebra na svijetu. Sve pare odoše vani.
Cijena ulaska u EU ne bi trebala biti potpuno uništenje voda, šuma i životne sredine, a ovi nam to predlažu. Rudnike širom BiH, čija su polazna tačka geološka istraživanja iz doba Jugoslavije, koja su privatizovana i preprodaju se na bezi. Zemlja sa najnižim koncesionim naknadama i porezima na dobit i tako nas ove rudarske kompanije reklamiraju. Studije utjecaj na okoliš se lažiraju i dozvole se izdaju tamo gdje ne bi trebale, uz dalekosežne posljedice po životnu sredinu.
Pa ko li glasa za Aliju, Kaeadzica i Kljujica??? Da nisu stranci?
NAJVECA NALAZISTA LITIJUMA U EUROPI SE NALAZE U LOPARAMA? NE, NI PRIBLIZNO. NAJVECA NALAZISTA LITIJUMA U EUROPI SE NALAZE U NJEMACKOJ, NEGDJE BLIZU MERCEDESOVOH FABRIKA! MEDJUTIM NJEMCI NEMAJU KORUMPIRANE LOPOVE DODIKE!
ZA SVAKU TONU EKSPLOATACIJE LITIJUMA, TREBA U PRIRODU I VODENE PODZEMNE TOKOVE ISPUSTITI 500 000 LITARA VISOKO TOKSICNE VODE! ZNACI NEMOGUCE JE PROIZVODITI LITIJUM A DA DODICI NE JEBBU MAJKU PODZEMNIM VODAMA ZA SVA VREMENA!
Litija? Ovog shupka belgijskog treba quurcem nabijati kroz uho!
Halid ibn Velid ,Salahudin , Sultan Fatih Mehmet ehh to je bila Unija...ljudi Koji Su zadnje bogatsvo podjelili siromasnima ...jedan Halid ibn Velid u jednoj bici 5 hiljada vojnika savlada Sam a Mi nismo sposobni djetetu da zabranimo Tablet ...ponizavaju Nas Po cijelom svijetu Tako i ova EU ...Ali 30 godina cekamo EU a Turci 60 godina