Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje su PARE???? Znate samo reketariti napaćeni narod samo daj para daj para, a gdje ide raspodjela u čije džepove kamatari jedni
Cijene su skočile, naravno da će i poreza biti više
Pa kad gule kako god mogu i stignu. 😏
Nije ona prikupila zato sto se trosilo vise ,prikupila je jer gradjani placaju sve proizvode vise , sve je poskupilo samim tim placas vise i poreza ,ajde obajvite inflaciju kolika je to je vjest
I opet u minusu
U apoteci ostavili....
Zati što je poskupilo sve 20% u odnoau na januar prosle godine. Ulje, brasno, piletina, gorivo, struja, grah, šišanje, AVAZ... ITD...pa nije ovo za hvaljenje već je ovo propast malog čovjeka.
Pa gdje neće kada je sve poskupilo nenormalno...našim političarima gode poskupljenja veći prihodi od pdv_a i nepada im na pamet da zaustave divljanje cijena.
Upravo to povecanje od skoro 30% je realna stopa porasta cijena u zemlji za proslu godinu, a ne 5-6% kako nas Dilfa krkan ubjeđuje. Treba hitno zaustaviti porast cijena, ali nema ko to uciniti jer nemamo vladu. Ovo sto glumi vladu su samo marionete krupnog kapitala
Ma Švica brate
Mislite otela vise..
ma ovo lažu da naprave lažnu atmosferu kako je sve ok
Rastu cijene,.. raste porez.. i raste broj socijalnougroženih...
Zato nema intetesa da se marže ograniče. Svako poskupljenje donosi više para u budžet, prividno raste gdp a sve manje stanovništva koje živi u BiH nosi navedeno na svojim leđima.
Povećanje naplate poreza je rezultat enormnih poskupljenja. A ove budale se tim hvale.
Pa to je logicno...poskupilo sve a vece cijene= vise poreza od PDVa. Samo nepismenim i krezubim se ovo moze prodati kao neki privredni uspjeh ili uspjeh politicara.