Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi ne zele ovu pomoc, jer trenutno sve bojkotuju
Ne uzimajte te pare. Oni time blokiraju izgradnju Bloka7. Blok7 napravi te pare za 7 dana
Ubij me ako budemo centa vidjeli od tih para
Ovo su već davno potrošene pare i sada će samo da se pokrpe te prevare kojima su se novci izvlačili. Za raspodjelu narodu, ma dajte molim vas, nije mi jasno zašto se ovo uopšte i objavljuje jer idu uslovi koje neće moći niko ispuniti i tako će da ostanu na spisku samo oni nemoćni ljudi koje ova država gleda i tretira kao pse lutalice. Sve je ovo samo još jedna u nizu prevara koje vlast, ma ko bio na vlasti, napravi i uzme a nama ovako plasiraju ove šarene laže. Fuj !
Zavrsice u dzepu Dodika Covica i ostali lesinara koji koriste BiH samo kad pare treba dobiti cim uzmu odma nastavljaju po starom I tako ukrug.
Nema od ti para jadnom narodu nista!dok je zlatne maline,Novalica, i ostale raje!uzdaj se use i u svoje kljzse!sto bi nas narod reko!
Mi gradjani hocemo drzavu Bosnu I Hercegovinu u EU.
Treba li Fadilov potpis ?
Pa nek dobije rs pomoc od rusije….. realno..
Klix ne briši istinu.Šta će sad biti uslovom za ovu korupciju. Kad je Ursula podjelila u svih 6 država mito onda su svi za 2 dana morali potpisati u Berlinu 3 tačke za veliku Srbiju. Neuzmaj poklon ni kad ti dušmani daju.
EU steli dodjeljivanje para sa Schmidtovom odlukom. Da nas kao umire, dok nam Schmidt drzavu podijeli i ispuni sve HDZ uslove.
Kao kada bacite kerovima komad mesa pa se krenu klati ko ce otkinuti više jadno i ponizno! Čemer i bruka
Prvo se vi paraziti ugradite u te cifre gradjanima kako bude.
odose pare u budet, bajramluk za ihljebe....
Daaajnaamaaaa nekad nestoo jedva se krpimo od prvog do prvog da i nas sunce malo ugrije bar za prvi maj ;D
Feninga ja nebi dao BiH, cak sto vise ukinuo bih sve vize za EU, USA i ostatak razvijenog svijeta.
Gdje se aplicira za ovo ? valjalo bi nesto namaknut :P
Cinicna EU zeli da kupi naklonost gradjana za ono sto su nam skuhali preko Sattlera, a to je nova vlast na silu i podjela drzave. Netreba nam vasa pomoc koja je cinicna.