Procjene za 2011. godinu
0
Prazni uredi i stanovi novo lice Dubaija
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj ovo grad za bogate...pa prvo ti je taksi jeftiniji nego u bosni troduplo,a u sopingu nema cega nema ,a nije skupo...pa da kazem skuplje je kod nas...a za muskarce raj .....robe na sve strane i opet jeftino
UAE (Dubai) ce iscrpiti naftne rezerve do 2015, postoje objektivni razlozi da se prognoze postanu realnost!
dubai je bezveze, bila sam tako nekoliko puta, meni iskreno uopste se nije svidio. zgradetina imata svugdje po svijetu visokih gledati, a za iole zabavu moras platiti jako mnogo novca...to je definitivno grad za ultra bogate i to je to...nema duse...sve je nagureno, a o tome da su stakla cista-tesko...ipak je to pustinja, a stakla su tamo vecinom crna :D
Kad je ikad ovo najavljeno. Jos prije pocetka krize. A sta ocekivati kad gradis velelepne zgradurine namijenjene ekskluzivno najbogatijima a nit imas industrije koju bi oni onda tu nadgledali (pa bi zato imali te preskupe poslovne prostore) nit imas ikakvog sadrzaja da im ponudis u gradu. I onda cim dolar se malo spotakne a kamatne stope na kredite skoce - puc! Bankrot! Ostanu samo prazne zgrade. Zivi bili pa vidjeli kad ponestane nafte, pa kad i Emirati i Saudiska Arabija budu trazili kredite od Irana, a i sire.
ocigledno se pripremaju za bosnaske izbjeglice.
Ne dijelim ja plate!
Ne mogu braca propast. Cuj to, propast! Nema teorije propast! Nego zemljak de ti malo na internet i procitaj malo o fenomenu zvanom Dubai i bice ti jasno o cemu ovaj clanak govori. Ne znas ga ni na karti nac a znas sta je propaganda.
Evo talibani prilike... Bar u Saudijskoj jedva čekaju bijele muslimse...
Ne zna SA-X nego japanska banka Nomura. SA-X samo prenosi vijest. SA-X prenosi vijest kud je ikad prenesose. Sjecas li se nadrealista i ono \"gospodjo ja samo prenosim vijest\". I to se, eto, obistinilo. Vizionari ljudi.
Sto je babi milo to joj se snilo. Ovo je samo propoganda.
Znate kako, neka naprave mali gradic za tih stotinjak \'iljada radnika blizu tih velesila od gradova, pa cemo mi lagano tu da zivimo... Prosle godine kad smo tamo radili onaj ski-centar, pa to je bilo potesko, svaki vikend Sarajevo, radna sedmica Dubai... Tesko bilo izdrzati, pravo. No, medjutim, ako ima ko blizu od brace muslimana u Ankari, dobro bi doslo da zivim kod njega, a i platio bi mu, ako bude inzistirao.... Eto.
a gluposti....
MA VI ZNATE NA SARAJEVO-X AL SE PROVALJUJETE..............