Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zemlja zove Laktase. Ponavljam Zemlja zove Laktase.
jako si duhovit grohotom se smijem hahahahahhahahahahhahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahahhahahah
U Federaciji prave puzevom brzinom ali prave.40 KM haman gotovo a u BL samo se dopisuju sa ovim Strabagom evo10 godina.Prokuzeno davno ali ocigledno nije kod ovih \"naprijed srpska\" i slicnih.Pa ovi iz BL odrzavaju avio liniju Bec-BL i sami(vlada) kupuju karte a avioni lete prazni.Neznam dali ima nesto slicno u svijetu?????????
Zemlja zove Laktase.
Prvi put potpisuju osnivanje zajedničkog prvenstva. Auto put BL-Gradiška je skoro gotov i otvaranje je za pola godine a to je više od 5-6 KM. Valjda mi koji živimo pored auto puta bolje znamo od vas koji ne smijete ni ući u RS a ako uđete manji ste od makovog zrna.
Shvati razliku izmedju zdrave kritike i lajanja. Prvo, slobodno pogledaj na internetu koji je ovo put da istu stvar potpisuju. Drugo, u mom komentaru pise da je i u drugom bh entitetu pravljenje puteva ispod sve kritike Trece, ako je manji entitet tako napredan kako su onda uspjeli da izgrade samo 5-6 kikometara autoputa dok je drugi entitet izgradio blizu 40 (8 puta vise). Takodjer ima obezbjedjeno finansiranje jos 130km.
Ma koji im je ovo put da potpisuju, a nikad do aerodroma doći...
Banja Luka - Laktasi je završen prije rata a Laktaši - Gradiška je pri kraju. Dok vi lajete i pljujete po našoj vlasti one zgrade u pozadini javljanja izdajnika iz BL u 60 min. će biti sve veće a auto-puteva u RS sve više. Ko koga jadi i kome je ukradeno na milijarde pomoći zne se, ne zagledajte sad nama u pepeljare psi nepismeni ! Naprijed Srpska !
Ovo je treci put da potpisuju isti ugovor. Ali posto treba pozitivnih vijesti i da se pokazi kako je manji entitet veoma napredan.... I kao sto rece ovaj RS iznad, prvi auto put je skoro zavrsen. To je onaj od 5km do mahovljana koji je skoro zavrsen vec 5-6 godina. Pravljenje autoputeva u vecem entitetu (koje je ispod sve kritike) je izvrsno u poredjenu sa manjim entitetom... ali eto u svakom trenutko rs sve vise i vise napreduje....
Hahaha... Je li to onaj Banja Luka - Laktasi? U svojoj zatucanosti i mrznji prema drugima niste sposobni bilo sto da vidite.
Ronhil ih i dalje nesmanjenom zestinom jadi.
Ovo je stvaranje novog zajedničkog preduzeća. Prvi auto put je skoro završen a na drugom je u toku eksproprijacija. Naprijed Srpska !
pa po koji put? ovi u genocidnoj kao sanader, za svaku lopatu u zemlji otvaraju, potpisuju i sta sve ne? hajde palite bagere i na teren.