Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pOTPUNO STE U PRAVU,OVO JE KRAJ bIh.
Nije loša ova fora sa fiatom, ako se bude moglo uzeti pod istim uslovima kao u srbiji. To će biti za nas većinu jedini način da se dokopamo novog auta
a nasi politicari sute.... ovo je definitivni raspad BiH.
nek crknu dusmani...
Nije kasno,svi Bosanci i Bosanke koji vole svoju zemlju trebaju dobro otvorit oci i reagovat svi zajedno.Demokracija je u BiH,zasto ljudi masivno ne sic na ulice i kazu da je dosta vise igracke i pljuvanja nad ovim napacenim narodom.Svi politicari zajedno i branite DOSTOJANSTVENO i HRABRO Bosnu i Hercegovinu,nemojte vise dozvolit da vas ponizavaju,ucjenjuju,manipuliraju,omalozavaju. Drzavna imovina ostaje DRZAVNA imovina a ne entitetska,ne potpisuj to bi najveca greska bila i UNISTENJE drzave!USTAV USTAV i USTAV!Ukinut genocidnu tvorevinu i Jedan predjsednik,jedna policija,jedan parlament! Eu danas nagradjuje serve-srbe za etnicka ciscenja i genocid nad bosnjacima,USTANI TI KOJI volis svoju zemlju pradjedova ne daj da ti uniste tvoj korijen, identiet i imovinu! Hoce OHR i EU raspodjelu drzavne imovine na ENTITETE?ZASTO?Za veliku buducu srbiju,razmisli dobro i tuzi! Tuzit!Tuzba je gora od metka kad ih je vise stotina hiljada! TUZi! BOSNA4EVER!
Sarajevo je postala potpuno nebitna provincija koju svi zaobilaze u sirokom luku i niko je nista ne pita,svojom autisticnom politikom Bosnjaci su se potpuno marginalizovali i postali najsiromasniji dio Evrope.
genocidni u daljnoj zajednici