Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci nemere
E jbm zar nisu rusofili svi u I Sarajevu..
nemere nemere
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pored Binga... neMere
Bio sam tu i mogli su ga i ne otvarat tako je izgledao
Ne mere!
@Awesome minimalna plata u RS - u 700,KM a u Federaciji 595,00 KM.I jedna i druga katastrofa..Toliko o kupovnoj moci stanovnistva.U citavoj BIH 90% ljudi jedva sastavlja kraj s krajem a ti pises gluposti..
Izdali su ruse i njihova kapitalna ulaganja u rs koja su uvijek uspjesna, srbija takodjer zivi od ruskih investicija i ne treba joj zapadni svijet.
To nije tačno ako je Turska i brat Erdogan prvi na listi investitora Srbije. Čak je jedna fabrika Turske počela se izgrađivati u Bosni ali je dislocirana u Srbiju .Ta fabrika tekstila zapošljava 3.200 srbijanaca.
Bingo im na dusu!!!
Kazem ja njima da to neMere,a oni hoce.
Mere nemere pored Binga Bingo povoljniji
Mogu prodavati čahure
MERE???
HAHA ... Rusi najbijednija nacija na svijetu .. majkemi mile da nemaju atomsku i one rakete izgubili bi rat od Filipina ..
Kupujem sam domace od svojih
Srbi kupuju u Bingu u Lukavici, toliko o njihovoj podršci braći Rusima. Buhahahahah
Čuj Srbi ,a ja pročita ovo u tekstu: " Kemal Muratović iz firme "Express Consulting" koja je zadužena za otvaranje poslovanja lanca MERE u BiH" prije će biti Čečen domaći
Rusku gigant kao i ruska vojska, jak samo na propagandi :P
Pa prodavali su ukradenu robu iz Ukrajine i zatvaraju sad kad je nestalo. Stoka pogana !