Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj biznisa,pojedini sa slika su sa Alipasina polja i kadar podmldtka SDA.
Bolje pokretati biznis, nego se kuci izlezavati i lupati gluposti u komentarima na klixu, kao vi veliki znanci. :)
Južna longitufinala je stigla do Novog grada i tu stala. Stanovnici Novog Grada su svakodnevnim saobraćajnim gužvama jer načelnik se ne bavi tim pitanjem. Vozari na posao 5 min a mi moramo ići prema gradu preko Istočnog Sarajeva. Bilo bi pametnije da se bavi onim što svakodnevno muči 100 hiljada stanovnika Novi Grad i što pravi svima svakodnevno enormne troškove.
Ovo su kanali za zaokruživanje ''glasačke kastinske mahale'' od strane priivatne firme Općina Novi Grad''.
Ovdje prepoznajem ljudi koji imaju vec jednu ili dvije firme, al eto.
Ovo je bacanje para. Samo promjena zakona ima smisla, da te inspekcija ne smije kazniti nego prvo da ti da rok od 7 dana da isoravis nediatatak. Tako bi pomogli boljim uslovima za musterije, a ja ne bi moro nakon prva dva mjeseca kljuc u bravu.
bakirova nova 33???
Kako HAplicirati, gdje, sta...
A vidi biznismena majke ti, ne mogu se prestat smijati. A najvaznija stvar je vrsta biznisa, tj. sve se svelo na trgovinske radnjice i ugostiteljske objekte, kafanice. Joj biznisa, hahaha!
Biznis roki moj