Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi znaju da je poljoprivreda n1 al neće niko za motiku
@goUser1582222451 Nije to jarane samo rad i motika,znas koje ti pare trebaju da ulozis.Da je to tako jednostavno svi bi se bavili time.
Bulevar to se tako kaže metafora ali ti i nemaš mozga pa nisi mogao povezati helem nejse pametnjakoviću pemetuj negdje drugo razligu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Klixe, otiđite u Čelić pa snimite zasade jagode koji se prolamaju od crvenih plodova. Kilogram 5 KM, Proizvođači za dvije godine od jagoda kuću naprave i golfa 7 kupe. I ne traže poticaj od države... Vode borbu prsa u prsa na svim pijacama, podijele se ko će u koji grad na pijacu otići... A nakon prve sedmice, prodaju sve na njivi.
Tako je legendo. Treba vas poljoprivrednike vise cijeniti i dati vam sansu da zaradite sto vas slijeduje, a ne privatnici kao onaj Bingo sto je poceo proizvoditi sve zivo samo da ne bi morao otkupljivati proizvode pod drugih ljudi. Uzeo je monopol sa svojim supermarketima i ne da nikome sansu da zaradi nesto. Hvala Bogu ima ovih ljudi pa se od njih moze kupiti i nesto svjeze inace bi pocrkali od bingove plastike
Nema drzave zadugo... ali eto kada bude neka nam jave. Da je zaobilazimo jer svakako nece imati uslove koje ima i moze nam dati EU. Uslovi koji su dostojni covjeka. Mozda da plasimo djecu kao dodatni stimulans da se ukljuce u EU ekonomiju.. nesto kao evropski Kongo... tako nekako. Hvala BiH sto si nam pokazala bolje.
fino. ali malo je to bez velikih površina zemlje.
super...
*Bez industrije, to sto se ti bavis poljoprivredom ne znaci da si najbitniji na ovom svijetu
@AKPartija Pa glupson i poljoprivreda je neki vid industrije, proizvodi se hrana. Npr i ti si industrija za glupost.
Malo je to novaca gospodo i treba jos vise ulagati ... ukoliko nema proizvodnje ima uvoza ... a uvozom iz srbije pomazemo veliku srbiju i vucica i naoruzavanje srbije .. tako da svako konod njih moli i trazi nesto treba ga usranim stapom osvestiti... Uvoz moze ali uz reciprocitet..
Libe legendo...
A ko se od rada obogatio???
Hebo seljaka neka radi,bice povrće djaba.
Narode nemojte se paliti na bulevar komentare.... 99% nas loži naš vrlo inteligentni i dobro plaćeni Bošnjo sa ciljem da digne nacionalne tenzije i da opet glasamo za.....
Nema ni zdravih proizvoda iz plastenika
svaka cast...
Plastenik bi bio odlican kada bi marihuanu legalizovali.
Ima li tu gospodina 10 %?