Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko god da kostaju nisu mi skupe,kao ni maline,neki gastarbajteri dodju na odmor i onda ponizavaju ovakve ljude da je sve skupo,kad mu kaze 7 maraka kila kuka tri dana a na zapadu kila se krece od 10 do 30 eura,njih 50 posto to nikad na zapadu i ne kupuje
Ovi ljudi su vrijedni i sposobni i njihov trud je za svaku pohvalu. Ovo je zaista jedna pozitivna prica.
Sve je to super dok se ne krene u neku masovnu proizvodnju.Onda kreću problemi kao nema subvencija od države.Niske cijene otkupa.Nema dovoljno berača....Pa će biti kao sa malinarima.Sve je ok do se držite skromnog porodičnog biznisa.Čim se otvori apetit za više tu počinje strmoglav.
Poslije koride I Mesa svratis na organske vocke, kakva ljepota
A korida legendo???? Samo gljive i borovnice
Borovnica zatvara.
čestitke porodici Gljiva, ovo je za svaku pohvalu.....
Sta im dodje Nazif Gljiva
@fisnozbobomflop 100KM hehehe
Gledaj borovnice kolika je, ko sampinjon
za 10 dana korida !!!!!!
Vidi im borovnica ko šljive.. i to organske hahahaha. Čime li ih hrane?
@Hamoponovouredu ti konju sto ne znas razliku izmedju sumske i americke borovnice ne javljaj se
Kakva je ovo borovnica naka golema? Golema fukin borovnica ! BFB - Big fukin borovnica. nisu nešto ove goleme borovnice. Ovo je primjer gdje veliko nevalja.
@UdarNick eto nek si ti strucnjak
ovo je npr pametno investiranih 500 KM
Je li sta u rodu onaj dzeparos Nazif?
Opet Gljive
Ne znam za ovu vještačku borovnicu, ali prirodna borovnica je jedna od najzdravijih namirnica, pored đumbira, kuhanog paradajza i još nekih biljki jedna od najboljih prevencija karcinoma...