Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa odvojite malo para za koji plakat i stavite srpska semberija, mozda se vucic, vulin i ostala genocidna raja smiluju da vam kupe malo brasna i kojeg prasica. Uostalom da je niste etnicki ocistili od Bosnjaka, sad bi imali prodat svoju robu, ovako daj 30 kila brasna ja cu tebi svinjsku mast, onda za tu mast u Neskovica zamjeni za gorivo, gorivo za pesticide, stela ste vi u tom.
@LuciferoviPodanici moja je obaveza da vadim zivce genocidnim kisnim glistama, zao mi je svih ljudi koji se pate, al za ove u semberiji 100 posto znam, da im je draza glad neg imat Bosnjaka za komsiju, to je veci problem, kontas sad?!
hajvanu u Semberiji imas npr. jednu Janju sa 100% povratkom Bošnjaka u posjed svoje imovine,medju kojom su i mnogi od ovih hektara zemlje. Bingo je kupio fabriku Semberka i odkupljuje mnoge kulture povrca
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ko ce da kupuje??? Dobijete posticaj da bi ga lakse proizveli i da nam povrce bude jeftinije, ali jok vi kupite auto da se kurcite, a tvrdite da je nase povrce zdravije i zato vrijedi onu marku vise od uvoznog. Zato i propadate svi. Posticaj koristite u licne svrhe i luksuzne nepotrebe, a cijene ne idu dole.
A turski paradaiz u prodaji i egipatski krompir i ko zna sta jos.
Dovezite kamione voća i povrća u Sarajevo, prodajite po mahalama i sve će se prodati!
Pozivate se na državu kada zafali za hljeba a glasajte za one koji vam nanose štetu jer njima nije u interesu da se kontroliše granica i da vi možete da živite pristojnim životima.Što ste veća bijeda njima ste draži i opet ćete glasati za njih.Dok je Šarović bio ministar koliko ja znam izvozili ste meso čak i u Tursku.
eto vam vasa srpska semberija i nezavisna rs
eto vam vasa srpska semberija i nezavisna rs
Savremen svijet ratove vodi ekonomijom a budale oružijem . F BiH je trebala do sada od rs napraviti mjesnu zajednicu ali Bošnjačke vođe su prihvatile rs kao trajnu kategoriju.
Samo hrabro, imate dostojne predstavnike u zajedničkim institucijama!
Pa da je drzava normalna ona bi trebala da riješi taj problem,sve se uvozi,samo domaće se deskriminiše
Zato sve uvozimo jer su prodane duse stavile svoj interes na prvo mjesto. Pitajte madjare kome treba uplatit na racun da bi imali kome prodati
Sta ce mi grlo, ja hocu cijelu zivotinju!
Sta ce mi grlo, ja hocu cijelu zivotinju!
A jel psenica srpska ili....
Zato ide i prodaje se srpstvo na veliko. Stavite fino plakate i naziive srpska stoka, srpsko stocno grlo, srpske svinje, srpske ovce, srpske kokosi, srpski paradajz, srpski kupus pa da vidis kako ide i stoka i grla pa i povrce.
kazu treba država da uradi nešto da ih zaštiti, a glasaju za Dodika i ostale rusitelje države
Pa evo ja bi prvi kupio domace povrce, gdje mogu da nađem vase povrce? Nigdje.....
Mislio sam reći ne troši vam kożu već ložu.