Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otvara se još jedna Izetbegoviceva nekretnina. Malo mu...
Moj post nestao. Ne znam jel' to do ''riđobradog-prvorođenog koji sam sebi tepa od milja leader'' ili do '' princa od Marijin dvora, Bristola i Poljina''.
money laundering
Hoce li se moci piva popit uz rucak?
Vrlo moguće da se neće moći popiti piva ali ne znam šta je tu problem. Izabereš hotel gdje ima pive i ostaviš tamo svoje pare. Ulazak u ovaj hotel nije obavezan i neće ti niko naplatiti kaznu ako ostaneš napolju. Nikad nisam zamjerio ljudima koji mi nisu dozvoljavali da zapalim cigaru u njihovom autu ili kući.
@Henry Chinaski u pravu si, Sarajevo je u privatnom vlasništvu. nemamo se mi šta buniti što ništa u ovom gradu nije (više) za nas nego samo za usranu arapsku klijentelu....
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Stvarno perverzno
Please, Will we eat with golden spoon? 🍽
Ne volim ja ni Bakira, ali vi Šćepini p(L)aćenici ste dno dna. Eto.
Morat cu skupiti cener do otvaranja da popijem kafu i kiselu pa da mogu se hvaliti da sam biJo.
ostavi nam sliku na instagramu
Samo cemo ove slike i moci vidjeti. prosjecna plata 840 maraka, ne moze ni kafa tu da se popije
@Bosancheros pa sta? Normalno je da postoje hoteli i restorani za ljude razlicite kupovne moci. Kako u svijetu, tako i u Sarajevu.
nije za tebe ni pravljeno...vi mislite da cijeli svijet treba samo vama da ugađa
Moj post nestao. Ne znam jel' to do ''riđobradog-prvorođenog koji sam sebi tepa od milja leader'' ili do '' princa od Marijin dvora, Bristola i Poljina''.
Wow :)
Ovo je 100 000 radnih mjesta? A sta nam Bake krimos i njegov zet Gligorije ili ti Zakarije rade...mijenjaju strukturu stanovnista kradu nam identite preko nasih ledja sa ovim arapima peru novac...vrecu zlata sto mu mater iskamcavala za mogbaketa...pogledaj ilidze to nije vise bosansks opstina poglefaj vrela bosne ovo nije turizam i privreda ovo je porobljavanje od baketa i njegovih zelenasa prave sebi glasacko tijelo.
Ko dođe na idući skup SDA dobit ce gratis noćenje
Hotel od nekoliko miliona a ne mogu izdvojiti par hiljada za dobre rendere.....
slika 1. jebes a gleda te pola vlade
Za koga je ovo?
JA U TEKSTU NIĐE NE NAĐO, DA JE PUŠENJE ZABRANJENO, NE KULTURA JE VIRITI GOSTU ISPOD DEKE
ja nemam da platim
ovo pred izbore, zadnji trzaji baketa i njegove bratije