Luksuz u srcu grada
407

Pogledajte kako će izgledati unutrašnjost hotela Swissotel u Sarajevu, otvaranje u maju

Klix.ba
Hotelska scena grada Sarajeva će od ovog proljeća biti bogatija za jedan od najluksuznijih hotela iz grupacije Accor Hotels, globalnog hotelskog lanca sa 5+ zvjezdica.

Nakon uspješno završenog "Sajma zapošljavanja", održanog u februaru 2018. godine u Sarajevo City Centar, okončano je i formiranje profesionalnog tima Swissotela Sarajevo.

U toku su intenzivni treninzi osoblja sa predstavnicima Accor grupacije i Swissotela, a istovremeno se radi na završnim finesama za "soft opening" u maju ove godine.

Hotel je namijenjen svim gostima i turistima, domaćim i stranim, koji dolaze u Sarajevo i imaju želju da osjete prepoznatljive usluge švicarskog hotelijerstva, lifestyla i koncepta "dom daleko od vašeg doma", a sve unutar Sarajevo City Centra, uključujući shopping zonu i poslovnu kulu.

Gosti će uživati u luksuzno uređenom interijeru koji predstavlja fuziju bosanskohercegovačke tradicije i profinjenosti švicarskog modela uređenja prostora.

Swissotel Hotel & Resort Sarajevo krasiće još jedna posebnost - "Unique design SPA" epicentar, žila kucavica Swissotela - i to sa potpisom jednog od najpoznatijih italijanskih dizajnerskih majstora.

Al Shiddi grupacija je i ovom investicijom uspjela pozicionirati Bosnu i Hercegovinu i Sarajevo kao, nove elitne turističke destinacije, na globalnom nivou.