Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@GCMx64, "Gradiska" je samo od okupacije a Bosanska Gradiska je odavno bila a prije toga Berbir. Iz koje si ti vukohebine dosao?
Dobra vijest. Sad bi za deblokadu Tuzlanskog kantona bilo najbolje izgraditi 44 kilometra brze ceste od petlje Šički Brod do Doboja. To je jeftinije nego 70 kilometara do Orašja...
Kakav ti je ono autoput niko njim nevozi dobar zivotni standard vidi se.
Valjda će biti i granični prelaz a ne kao onaj drugi na Svilaji
@Pupak2 Granični prelaz je završen prije godinu dana 😁
@GCMx64 Na HR strani sve gotovo a kod nas nema para da se uradi,bio je neki dan ovde članak
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Odlicno ali nemojte ovaj put zaboraviti granicni prijelaz.
Ovaj put su išli obratno, gp napravljen stoji da se pocne przviti most
Most na Savi kod Gradiške !
@GCMx64 A gdje se nalazi ta Gradiska ?
@GCMx64 Na Marsu. Gradiška je službeni naziv grada. Koristite onda i izraze Bosansko Sarajevo, Bosanski Zvornik, Hercegovački Mostar,...
Ma pustite most....pomirile se Ceca i Karleuša.....ko je vidio fajde od mosta....
@fbUser1570013344 za mustuluka si bgm
Degenerik777 nema jasan stav o mostu u RS, jer mu SDA ne daje toliko sendvica da bi ikad mogao imati priliku doci na ovaj most.