Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek sad vide svi kako je nama u BiH, sad citav svijet osjeti kako je to kad ti firme propadaju ispred nosa, a nemocan si.
razlika je sto smo ovo sebi izabrali, kroonu niko nije birao. Dok je svijet bio vrijedan i pametan mi dmo 20 ggodina bili lijeni, zadojeni i zeljni nepotizma i korupcije.
Nidje veze, pa SDA ojadila i ukinula nacionalnu aviokompaniju BIH i prije korone. Mogu dobiti i slogan. SDA - korak ispred buducnosti - ili -vasa novac, nasa vizija 😂😂-
Samo Hamo leti.
Kojom su logikom onda vođeni oni koji se odlučiše za pravljenje trebinjskog aerodroma?
Umjesto svi da izadjemo i zivimo kao i do sad. Ko umre od korone, UMRO JE. Sta sad?
@FillWerrel slažem se
Kada je SDA ugusila i unistila jedinu aviokompaniju ihii jos zadnji avion na labudici odvezli u dijelovima hahaha
@DirektUbrain ***a i privatna se ugasila, kakva je razlika?
Nasima nemre nista. Nasi potrose na slavlje 300.000 km :).
Ako svake godine propadne 40-50 aviokompanija i do sad ih nije gasila korona, zasto se sve pripisuje koroni ove godine?
Kome jos uvijek nije jasna svrha PLANDEMIJE ??!!
sad ce naši vrhunski političari kupit po avion jbo zaj.banciju da se osiguraju pa nek idu u stečaj svi nece se oni igrat sa zivcima vrhunskih političara čuj molim te
Ko visoko leti nisko pada, tako narod kaže... Ima li ovo kakve veze sa člankom ha?