Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne bih rekao da su to otkazi, samo je smanjena zaposlenost. Fadil Novalić
Muckanje svjetskih razmjera , naravno bjeda ce da plati ceh
Strategija kontrolira og kaosa, sad vam se kaos otima iz ruku... Nema više glupog ostatka svijeta da vam kupuju bodove, nema zlata ostatka svijeta da bi izvodili svoje jebe e avanture po planeti.. Jaram nepravde počinje da puca...
Vlasnik skole gdje ja radim ce nam placati puni iznos do ljeta(kraja juna) ,plus dobijamo oko 4500 km pomoci od vlade S.A.D. ,neki kazu da ce to ponoviti i u maju ,imate dosta poslova koje niko nece da radi(u domovima staraca ili raznosenje novina ili prodavnicama),uglavnom Americka ekonomija je jako robusna i nema razloga za preveliki strah.
Ne raznosi lazi, zivim u Americi I pomoc je 1200$ po osobi I dodatni 500$ po djetetu, jedino ako imas 5 djece mozda ocekujes 4500..
Nema kod Amera da se ne radi i da ide plata. Hardcore kapitalizam. Ali i dalje sistem vrijednosti koji im omogućava da budu prvi u svijetu.
Bome, vidjet cete vi vec za mjesec dana, ako ovako nastavi, bit ce svega...politicari i gazdurine nek se cuvaju...
Kako stoje sa Sirijom, Irakom, Korejom, Libijom, Iranom ... ništa ne javljaju ??
Sve je to bilo vec! Nista novo na planeti Zemlji!
nije igranka ni krenula....a jedva docekali da daju otkaze......sad ce napraviti pauzu koji mjesec pa opet zaposljavaj za manju platu........
@JipaloJunuzHEPEK glupisone, da NIsi preskocio nargilu podudlati..
Ovo je samo pocetak, pricekajte jos koji mjesec.
Ma dok imamo desnicare poput Trumpa i SDA ja sam siguran da cemo bez problema izac iz ove krize ( u paralelnom univerzumu mozda )
Nisam nikad vjerovao u recesiju i finansijske gubitke. Uvijek sam vjerovao u jednostavnost. Isplaniraš sve unaprijed i nema iznenađenja. Recesija i finansijski problemi počinju iznutra, u glavi, u obliku neznanja, stresa, pogrešna proračuna, nedostatak plana unaprijed. Kratko rečeno zato što ljudi nisu dovoljno pametni, npr Tramp sad. Ne od virusa ili nerada.
@PrirodniDoktor Kad ti plata iznenada ne legne na racun i isto tako iznenada dobijes otkaz , mozes ti planirati koliko hoces, ali svi planovi propadni preko noci, kako onda "planski" ??
e moj doktore haj ti planiraj unaprijed sa 450 maraka plate. Lako je planirat sa dvije hiljade i stavljat u crni stek po dvije stoje
Da, ali za razliku od jedne Bosne, tih 4.7 miliona će u roku od par sedmica opet biti na tržištu rada. Čim se ekonomija SAD-a otvori ponovno, po najavi Trumpa.
@Trump2020 Želim im sreću i da se brzo izvuku iz ovog ludila. Sve upućuje da je Tramp preoptimističan. Strah i panika koje stvaraju mediji, ali i stvarna opasnost od virusa, neće lako prestati.
@Trump2020 Inace poznat kao smirena osoba koja daje promisljene izjave...