Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fala qurcu da i narodu nešto ide u korist
Ja narucio bio sa Gearbest neke djidje u vrijednosti 70 KM, morao ici u postu da platim 3 KM, pa onda tek da preuzmem. Koja glupost. Hvala Bogu pa nesta normalno da ozakone.
meni se baš juče desilo da me zovnu iz DHL-a i da mi reknu da moram platit 90 KM za 20 rfid naljepnica (cijena paketa 20$) jer carinska služba ima ideju da ću ja da preprodajem RIFD naljepnice. hahah drogu i zlato uvoze šleperima meni za testiranja stvari nedaju bez taxi da dobijem 20 tokena.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hvala što ste se sjetili mjesec i kusur dana nakon što je sve to zapravo trebalo biti izglasano i nakon što sam već bio primoran platiti 80km carine. I provjereno znam da se dosta raje zaletilo i naručilo početkom marta očekujući da će zakon biti izglasan sredinom, kao što se i najavljivalo na velika zvona i po svim portalima, ali naravno uspjeli su još jednom da nas zajebu i za kraj u ovih mjesec dana naplate sigurno više nego cijelu zadnju godinu.
Ah, tesko da te je neko zajebo. VM jeste usvojilo odluku, mislim 30 januara, ako kao i sve druge odluke ova stupa na snagu nakon objave u Sluzbenom listu (www.sluzbenilist.ba). Usput, godisnji prihodi od ovih smjesnih dazbina su iznosili 1.3 miliona, i vjerovatno bili puno manji od plata sluzbenika koji su radili na tome.
I kroz donošenje ovakve odluke vidi se evidentan napredak, što je super. Napredujemo u svakom pogledu, recimo, i u medicinskom educiranju mladih. Smanjile su se gužve u domovima zdravlja, ambulantama. Sinoć baš vidim dva momka u haustoru, sami se vakcinišu.
Amin!
Aliexpres je napravio haos u Eu
joj kad si sad proteJina i kreJatina narucim.
Živio eBay... Kupim neku stvar skoro pa duplo jeftinije nego kod nad
Živio AlieExpress 😊
Slava Alahu, Isusu, Krishni .................svima redom. Nek se vala jedna dobra vijest objavila.
dabogda umro od raka onaj koji prvobitno uveo onu politiku od 50KM
kad sam otisao iz Bosne sad ste to uradili a redovno ste me pljackali bas na ovaj nacin
Tivra se.
Je li istina da je putarina Zenica-Sarajevo poskupila na 8 KM? Dobio sam informaciju sa "terena" da je plaćeno 16 Km u oba smijera!?
Taman sad mogu kupit jednog kineza sebi koštaju 250-300 KM. sad će sezona branja malina...
Bravo!!! Sad hoćemo do 500KM! Ugodite narodu!
dobro za švercere mobilnim telefonima
cudi me zasto je ovo izlasano. mnogo ce pretrpiti mali trgovci. a meni ce biti super mnogo toga sam i do sada narucivao preko interneta. jeftiniji telefoni ce biti jos povoljniji jer ce ulaziti u ovaj okvir