Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno,niko nije ni očekivao da će biti manje nameta, već samo više i više.
Smrdostan
Mogu reci samo da im hebem mater u qicku. Ovo oslobadjanje poreza dodje kao onaj natpis na firmi Adazal "Robu dajemo na veresiju onima koji imaju vise od 80 godina starosti i dodju u prisustvu oba roditelja" i ovi oslobadjaju one koji nemaju oba roditelja a skolunu se.
banda ostala banda.smanjivanje administracije jedino rješenje
pa svugdje na svijetu se plača porez ne znam sta ti je ovo čudno, mene samo čudi da ovo i ranije nisu uradili.plačaš porez na auto iako svake godien gubi svoju vrijednost, a auto je isto u tvom vlasništvu kao i stan ili kuća
@ljuso ova nasha govna su nesposobna za bilo sta za razliku od politicara. ti ove krkanchine i seljachine zoves "politicarima"? cast izuzecima
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
država i vjerske institucije (dakle oni koji imaju najviše para) ne plaćaju
Znaci ako ti neka tetka pokloni kucu na neatraktivnom mjestu od 100 000 KM moras platiti 10 000 KM drzavi.Ili ce ti drzava uzeti kucu i prodati je za tu cifru nekom svom tajkunu.Jer ti sigurno neces moci dobiti za nju nista sem ako je na prodajnom mjestu.
Uzmes kredit, platis porez i prodas je i hajrujes 90000 KM.
Hebote, 65 % nezaposlenih do 35 g starosti, kad se zaposli u 40 toj, mora uzeti zelenaski kredit jer radi kod privatnika za 600 KM. Rob do 100te...
A u Tuzlanskom jos gore
Pa dokle vise te porodice i djeca boraca treba da dobijaju povlastice iz budzetskih kasa koje su sve praznije?
Ma kakvo više kupovanje stanova po cijeni od 2200 KM/m2 u najzagađenijem gradu na svijetu kad je u toku masovno iseljavanje u zemlje EU.
Cini mi se da vecina vas nije procitala clanak. Mi smo porodica koja prvi put rjesava stambeno pitanje i oslobodjeni smo placanja poreza. Do sada smo zivjeli kod rodbine, iznajmljivali, borili se, stedili. I sad smo presretni zbog ove olaksice. A vi sto mislite da sa zenidbom ide odmah novi stan, auto i sl., ste u sustini debelo razmazeni i epitom boljke ljenosti koja karakterise nase drustvo.
Ko te jbe kad nisi u SDA
@zglajzo_bas ?
Samo nek su vjerske zajednice oslobođene poreza. To je najbitnije
zašto samo sarajevo? šta je sa ostalim stanovnicima bih koji prvi put kupuju stan? ko hin j...???????
Placaju li ovi arapi poreze sto pokupovase ove silne nekretnine ?
fekalistan vlada. Moj savet kupite povoljno nekretnine po brckom , blize vam je njemacka a i cist zrak nego u fekalistanu.
Nece pola ljudi prevoditi imovinu, pogotovo naslijeđe I poklone, racunati jos notara I par hiljada obaveza. Rjesenje I testament su neprikosnoveni I zakonski te niko ne moze natjerati na taj prevod isto kao u doba komunizma
A niste naveli da se oslobađaju poreza parovi koji kupuju prvu nekretninu u NOVOGRADNJI.Svi drugu plaćaju porez kao i do sada.
a sto samo u Sarajevu vazi taj zakon pizda vam materina
Ne bunis se na prioritete i pogodnosti koje ima samo u Sarajevu, hoces dobro lijecenje, hoces djeciji doplatak, primamje sa biroa,dobru platu... hoces pic.q maternu sta se sad bunis
ovo nije porez na nekretnine, ovo se odnosi na jednokratni porez na promet nekih imovina. de ti nama reci šta je s porezom na imovinu - objekti, zemljišta, prostori, novac na ino računima, mobilijar (i nekretnine i pokretnine) koji svojom veličinom prevazilaze egzistencijalne potrebe, a niti služe kao javna ili privredna dobra.