Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka,samo neka se nesto desava. Ja sam mislio da ce to sve otici u staro gvozdje,ni sada mi nije jasno da se nesto poslije 20 godina stajanja pokrene,mislim na tehnologiju. Ali,dajte da vidimo sta ce dalje biti. E,dobro rece Komso,tako se u bivsoj Jugi otvaralo svaki dan,to su bila vremena. A mi pokupili donacije i mislili da ce tako vjecno biti,izdavali garaze za fine pare i tako dalje... Steta,ali nece. A ko je doticni BOLESNIK,onaj AKADEMIK?
Fala bogu da cujemo jednu lijepu i normalnu vijest. Sa srecom. Neka se samo radi. Jednom kada svi ponovo budu imali posao mozemo se nadati da smo na putu povratka iz mraka. Cestitam jos jednom i sretno.
@SIMO Ne lozi ga , a i zauzet je pucenjem pubertetskih ciba...
akademice vidje lonu djukelu komsicakako stoji mirno ispod ruske srpske zastave i aplaudira Dodiku
Hoce li se znati na pumpama koje je gorivo \"domace\" da mi ne uvale ovo sranje u auto?
čuj nake rafinerije?! ma ja ću popit šta god oni proizvedu!
Mora biti jeftinije gorivo, zamislite samo gomile sleperra kojima je do sad dovozeno.Svaka litra prozvedena u rafineriji smanjuje i ogroman budzetski deficit drzave.A sto se tice kvaliete , siguran sam da ce biti kvalitetnije nego ovo sto je kupovano do sada .Do sada sam i sam cesto dobivao bevandu, pola voda ,pola dizel.
Tako je covjek, ovo ti je totalno zdravo razmisljanje! respect!
Uradite i vi u FBiH, nesto kvalitetno za SVE...Pustite shuplje .Zamislite recimo da se u cijeloj BiH 2009. desi par takvih poslova,?Hm,globalna kriza nebi se ni osjetila .Umjesto da smo iskoristili naklonost MZ za ekonomski oporavak, koja je bila evidentna mi smo dozvolili da nam novac peljese politicari , napucavajuci jedne na druge . Mislim da jos ne bi bilo kasno kada bi bilo pameti !
Cemu pakost?Pa ovo je jedna od jako rjetkih dobrih vjesti za SVE.I svakako dokaz da je krajnje vrijeme da pocnemo gledati od cega se zivi. Samo glupi nisu shvatili da ce poslije nestanka YU ,opstati centralizovana i unitarna BiH .Jasno je da ce BiH ako prezivi, a cinjenica je da jeste ona biti drugacije uredjena.Zato mislim da treba prestati sa upornim pokusajima , pod plastom gradjanskog i multietninickog uvaljivati centralizaciju i unitarizaciju. I treba shvatiti , dok jos ima vremena, da je RS unutar BiH tkiva cvrsta realnost. Kada se to shvati , osloboditi ce se velika energija koja se trosi na jalove pokusaje da se vrati SR BiH ,zajedno sa 25. novembrom i ZAVNOBIH-om. Hajmo raditi!
e koje smo mi kurate srece zapadnu nas muslimani a oni ni nafte nemaju
ne zaboravi Pakistan i Koreju
JEBEM MAJKU DODIKU STO JE PRODAO RAFINERIJU RUSIMA ..TO JE NASA RAFINERIJA . RAFINERIJU SU TREBALI DA PRODAJU NASOJ BRACI IZ TURSKE ILI IRANA
NADAJ SE NADAJ OVA NAFTA IZ RAFINERIJE CE BITI SKUPLJA OD STANDARDNE JER JOJ JE BOLJI KVALITET HEHE SAMO STO IMA MALO VECI UDIO SUMPORA VALJA PARE ZARADITI OVA CE NAFTA SAMO BITI OBILJEZENA NA PUMPAMA KOJA JE KOJA