Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baketove 2 vreće
Nama sva nafta svijeta i dijamanti ne bi pomogli koliko smo korumpirani, bezobrazni i nemoralni. Bili bi gori od Venecuele. U Norveškoj država brine o državnim finansijama , ulaganju i razvoju a kod nas svi udruženo kradu državu, narod, fondove. Eto to je patriotizam u Bosni a olimpijski sport ko će više, brže i bolje maznut pare.
Eto prilike za Bosnu i Hercegovinu da bude malo čistija. Neka izvozi smece Norveškoj
Sve je ovo tacno ...ali , ima i druga strana medalje . To sto se pise i kaze "po glavi stanovnika " su samo price za malu djecu . Imaju para ko blata....a losi putevi , lose skole , pa i bolnice nisu bas u stanju koliko se para ima ....treba bit realan. To je jedno 50-tak politicara koji rade sa parama sta hoce .
Norveski fond je lihvarska organizacija.Zive na racun siromasnih zemalja Azije i Afrike.Sada su pronasli novi nacin lihvarenja i to lihvare obican narod Skandinavije i EU-a.Ovdje je neko napisao da je skoro nemoguce naci stan u Danskoj,Svedskoj,Swici,upravo fondovi poput ovoga su krivi za to.Oni investiraju i kupuju nekretnine u gradovima, kozmeticki ih renoviraju i onda dignu kiriju duplo ili troduplo.To je njihov profit.Radnici u Bangladseu rade za 5 dolara cjeli dan,da bi fon imao profit.
Ima li Norveška i Švedska lockdowne i šizofrenične teatove? Nema zato jer je slobodan svijet, odvojen od fašističke Evrope
Itekako da imaju
@fbUser1604348432 Norveska zatvorila granicu skroz, Olso u lockdownu, SWE zatvara prema Danskoj i Norveskoj, Djeca i omladina jos uvijek na Online nastavi
Jos sto je najbitnije reci, prvi covjek tog fonda dolazi na posao biciklom.
@leser_83 a za rucak ponese od kuce dvije snite hljeba namazane kaviarom..Ziva istina.
@leser_83 Zato sto nije Balkanac koji bi odmah smatrao da su to njegove licne pare..
Jbg imaju naftu.....
Ako neznaju sta ce sa parama nek pozovu BiH politicare 🤣😅😅
Svukli bi to nasi strucnjaci u ravan!
E sto nisam Ole Rasmunsen iz Norveske. Eeeeee puste moje zelje.
Pričekaj još malo dok migranti ojačaju, kad vas raskupusaju ko kokoš bićete nova Somalija.
a Mozes misliti da smo mi normalan narod koji bira normalne Politicare pa da imamo 10% ovoga fonda pa kao u Norveškoj plata + plata od države + nove bolnice+ko ne radi država mu nađe posao itd itd
Prave se ekolozi, a potrovase planetu naftom. Ne kazem ja i ja bi da mogu i da imam ali se ne bi foliro kao ekolog. Ljudi, varajte zapadnjake gdje god stignete!
@mirzinmali Pa to se zove biznis...Mi trujemo sami sebe za željezarama,a opet mi građani nemamo nista od tog osim bijednih poslova u istim tim firmama od 500 maraka
@mirzinmali Ko tjera bilo koga da vozi auto na naftu? Eto ti prvi ne bi kupio elektricno auto mogu se kladiti! Zato je seri vehabijo, cuj zapadnjake. Na kraju nisu oni zapadnjaci nego sjevernjaci ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
da se uhljebima dokopati tog fonda
Valjda će od toga bit' i sadake za Baznija.