Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ambijent u drzavi ako ovako nastavi i politicari vodili politiku kao do sad , Gorazde je za 10 godina grad staraca , gradjani odlaze iz tog kantona 😪
Ovaj stručnjak nasledio 800 000 000 budžet u plusu i sphicko ih za godinu dana još diže kredit 180 000 000. Ljudi zaustavite ga odvesti će nas u propast.
Ovaj koga posjeti, taj ubrzo ide pod stečaj
Teško onome kome on dođe..
Vjerovatno pokušava da nabaci sinovoj firmi kakav ugovor, sličan onome kakav ima s Igmano.
Svi oni sve znaju. Svi su oni naj-pametniji. Kad im je malo po volji i zele mrvice baciti narodu, onda pricaju 'narode strpi se'. Pa narod vam daje ogromne place i vi se nikad niste trebali strpljivati. Kako vas nije sramota. Jedino sta dajete narodu jeste ponizavanje ruci koja vas hrani plus covjek mora mrziti svoj narod da bih mu sa pozicije konja govorio 'hej vi dolje strpite se' koji rasist.
Klonite se ovog loje, nastavite kako ste i poceli, ali sto manje sa lojavim DelBojem..
Čestitke mladom gradonačelniku Goražda, ali neka se čuva ovih starih vukova, pogotovo ovih ćelavih lopinaša pored njega koji bi od ciganke ukrali kiflu.
Lijepo vidjeti sina najveceg heroja Gorazda na celu grada! Idemo pravac evropa, nista istok, niti bliski niti daleki! Hitno zavrsiti tunel i dobar put do Sarajeva! Prioritet prioriteta!
Samo cuvajte pare
Kada ces premijeru malo do Breze
Breza? Vlast sda! Nek vam sebkin mali ili cakijas ili lendo ljudina pomogne! Tako je sda radila na vlasti, kaznjavali krajinu, kaznjavali grad Tuzlu..
Pa logicno da prvo treba dizati ekonomski kantone sa slicnom ideoloskom filozofijom. Nsprijed Trojka, naprijef Gorazde! Samomput ka EU! Nista istok, niti bliski, niti daleki!
Bagra izdajnicka, lopovska, kriminalna, nesposobna.
Najvdci izdajnici, lopovi, kriminalci i nesposobni aljo zvani 49% i sin u njega sebkin mali zvani revizija!
Bravo vlada federacije na ova dodatna sredstva za Gorazde. Tako i treba i logicno je da Gorazde, u buducnosti moze postati centar namjenske industrije! Ali je VEOMA vazna cestovna veza preko Sarajeva sa svijetom(tunel Hranjen i put).
nemoj da nista niksic ide gorazde kao vrlo zanemaren grad se razvijo ko real madrid sa ginexom pobjedom preventom emkom i bektom a cim to vide ove hinje politicari to odmah ruse kako bi oni zaradili