Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nezove se Gradiska nego BOSNASKA GRADISKA!!!!! Seljaci!
Bas je lijepo vidjet kako se Bosna gradi! Samo naprjed! I ja iz Srajeva cu koristit ovaj autoput i netreba dozvolit da se stvori slika kao da je ovo nesto njihovo a da je ovaj do Zenice nas. Sve je to nase Bosansko!
ne volim te mile, ali si sposoban i gradis RS...a ne kao nasi politicari izgradili samo 20km autoputa...
pff sta ce srbima autoput.. nije mi jasno.....propala investicija
Po koji puta vec otvaraju ovaj autoput. Ono svako malo ga otvore, pa ga opet zatvore, pa opet na godinu zatvore. A raja bali li bali na zadivljujuce ekonomske uspijehe.
ajde budale iz dijaspore..svaki km autoputa je velika stvar..zalazete se za cjelu Bosnu a onda pljujete kada bilo ko sta napravi..tj svojim komentarima bi najvise volili da se raspadne .. ovi nasi kreteni nemogu da dodju autoputom do zenice cekajuci da im neko to dzaba dadne kao 1996-2001
za srbin i pol dobro došli,sezona je na vrhuncu a more je provod, ali čudi me ta tvoja eksplozija oduševljenja prema nama hrvatima. samo, nemoj da bude \" k\'o nas bre zavadi\". I kako da te zovem kad dođeš? bosancem ili...??
ja se nadam da mi iz hrvatske više nećemo uplačivati milijune eura na konto hercegovine,pod izlikom pomoći hrvatima u dijaspori. na žalost dok je hdz-eta takvo što ne očekujem tako skoro. s obzirom koliko je već milijuna eura poslano u hercegovinu mogli ste i vi pokrenuti sličan projekat,ali ne, vama je draže prodavati folove o ugroženosti. a što se tiče teme,hvala bogu da se gradi,ceste su prioritet svake države,od čije koristi profitiraju i sve države u okruženju. vozač sam i često sam u bosni i hercegovini i ceste su vam katastrofalne. ali... živi bili pa vidjeli...
jbt. pa ovi su bogatiji od njemacke.
eeej, croate. eto i nas kod vas na zapadu. mi smo se oslobodili ove lijene stoke. DODIK JE KRALJ, alija je bio mali retardiranii pedofil, isti ko sad ef. ceric, sto guzi curice od 8-9 godina.
ovo sto mi nazivamo autoputem je smijesno ovo su brze ceste sa dvije trake koji ba autoput
prije sam trebo od banja luke pa do srpske gradiske oko 40 minuta, al brate eto me sad tamo za 15 minuta. sta radite vi muslici, nista ne gradite. cekate titinu pomoc. covjek je poodavno umro, nema vise socijale stoko lijena.
Čestitam Republici Srpskoj na ekonomskom razvoju! Još samo da se malo strpimo pa da se riješimo b@lija koji se izležavaju po djamijama i jedu kruh koji mi zaradimo. Neće više hercegovina uplaćivat milijune za socijale u Teheranu i Zenici. Pozdrav iz HercegBosne!
za fukaru... to bosanska si zabi u paksu. bilo nekad, al vise ne postoji. bosna je MRTVA tvorevina. postoje samo REPUBLIKA SRPSKA i HRVATSKA HERCEGOVINA. vidis da vas na svim kartama zaobilaze u debelom luku.
b.luka - gradiska... nije valjda srbi, a ja mislio da nas hrvate nevolite.