Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drago Klix urednistvo, Uz svo duzno postovanje, zbog nacina koji je u krajnu ruku neprofesionalan i nepismen da ne postoje komentari koje ste dozvolili ne bi ste imali posjeta ni kao tek otvoren portal. Upravo ste zbog dopustanja javnog vrijedjanja, ispoljavanja frustracija putem komentara na nacionalnim i svim mogucima osnovama dosli do posjecenosti, sigurno ne zbog kvalitete onoga sta pisete i kako pisete. Kada vam odgovara ili ne odgovara zakljucavate komentare i time pokazujete svoju neobjektivnost i neprofesionalizam. Portali koji imaju kvalitet ali ne dopustaju ono sto ste vi dopustili upravo zbog statistike Googla Analiticsa ne mogu doci do bilo kakvog novca - vi ste prvi na spisku koji drze monopol na budjet online oglasavanja da li preko marketinga ili preko firmi koje to rade adhock. Tako da vas tekst oko Gemisua je cinican i krije druga stranu medalje u kojoj se nalazi upravi Klix. S postovanjem
odlican!
Nikad ne otvaram linkove tipa "Pogledajte kako...", "Nećete vjerovati...", "Šokantno! ..." jer znam da se na datim linkovima nalazi obično smeće.
Pa to je ono spucaj naslov da se budala zaleti a kad otvori ništa iz sadržaja naslova nije prčitao.
Svake godine procitam ovu istu vijest. Pri tom mi nije jasno na sta se zale ako je Gemius jedina agencija koja mjeri posjecenost portala? Internet je savrsena varijanta za sve vrste manipulacija a jos ako imas monopolski status u nekom segmentu logicno je da ce sisati ovce kako stignu. Ovima sto se zale na kvalitet bosanskih portala: jel vas neko sprijecava da napravite bolje? Kakva zemlja i narod- takvi i portali.
Svi BiH mediski portali su tmurni.. dosadni, jadni.. i samo kopiraju jedni od drugih :) imaju iste sadrzaje tu i tamo sliku izmjene :)
Znao sam da Avaz laze da imaju toliko posjetitelja portala.
..d.a ste vi živi i zdravi, sve te firme tako djeluju nam iz zagreba i beograda, niko živ nema predstavništvo u bosni i plača porez u bosni... nego kolonijalnim stilom...naravno naši političari ekonomski model aminovali pod kolonijalnu upravu hrvatske slovenije i srbije! pa vi meni onda recite da BOSNA IMA NEZAVISNOST al u ku.rcu! to samo magla za oči naroda koji bleji ko blećak! ako nisi ekonomski neovisan onda nisi nikako!
nema nista ilegalno u clickbait naslovima.. narod je glup sto klikce :) tako su neke stranice milione $ napravile, a taj gemius je smece nema tu sta.. i svejedno svaki brojac posjeta se moze vrlo lako prevariti i prikazati oglasivacu kao i alexa rank stranica i sve ostalo. ako neko zeli oglasavanje najbolji je klix i nema tu se sta dalje raspravljati. samo neka glupa firma moze otici nekom drugom..
Ovi mi uskacu i dosadjuju na Mozilli, sreca im je pa su u Poljskoj inace bi legla tuzba :)
"nekvalitetan sadrzaj" to bas vazi za vas i vas jebeni forum,sest mjeseci vec nemamo tapatalk podrsku! Vas boli racku sto sve manje ljudi na forumu pisu i dolaze!
Nekome se Gemius zamjerio...
"AFERA" sa mjerenjima posjeta internet portala.... kakvih mi sve AFERA imamo...ova dodje kao dobra vijest
boli vas briga, znate koliko imate posjeta svakodnevno. Ostalo je samo kurcenje.