Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bjelosvjetska ubleha. Tesla vrijedi vise od Forda ako cemo gledati na berzi. Tu nema logike. Idu u konkurs za godinu dvije.
https://avaz.ba/vijesti/bakirova-minuta/403623/onda-ko-je-ubio-celu Tika taka, tika taka 💀💀💀💀💀
To bi mu bio pametan potez, skinuo bi s vrata investitore koji ti dosadjuju zasto dionica "ne ide prema gore" ...
što ublati Teslino ime matere ti
Čovjek ima rezultate u drugim poljima ako sa TEslom nisu bajni. Da li će mu te druge poslovne opcije financijske pomoći da poboljšta psolovanje Tesle ? Hoće sigurno, ali onda nema mjesta za dioničare koje samo inetersuju njihove dividende. I hoće da im otkupi njihove dionice. Sa druge strane postoji mogućnost eksplozije njihovog rasta odmah nakon toga i to bi dioničarima bio fijasko stoljeća. ZAnimljivo natezanje, vidjećemo šta će biti.
Ljudi kazu nije uspjesan..a ne znaju koliko se novca treba uloziti u ovakvo nesto da bi postigao nesto...a on sav profit opet gura u dalje razvijanje novih tehnologija i razvijanje postojecih..kad sve to dovoljno unaprijedi imace i vise nego dovoljno profita.. kad oformi jos koju fabriku za proizvodnju pa bude mogao mnogo vise auta proizvoditi sigurno da ce mu profit biti ogroman...daleko najvise je otisao po pitanju razvoja el. auta..mnogi poput VW , BMW, MB su daleko iza njega po tom pitanju
@Kupidon Upravo tako. Samsung je istu stvar napravio sa svojim kratkorocnim ulaganjem u svoje foto-aparate.
@Kupidon Pa ne mozemo porediti Teslu i Toyotu ili BMW naravno, jer su oni daleko vise na trzistu i davno su ulozili novce u svoje fabrike i izgradili ih i sad mogu da proizvode stotine hiljada auta godisnje, i razvojne timove imaju vece naravno, ali Tesla je nova kompanija koja u ovom segmentu automobila nema konkurencije..Musk sigurno nije debil i ne prica u prazno, to sto on prica on je svjestan da se moze uradit i napravice to..da je neki sarlatan ne bi bio to sto jeste danas..
Kazu Rimac ga uzeo u krivini