Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MMF je upravu ovdje, nasi korumpirani politicari love u mutnom ovdje pod plastom korone. Nasi politicari da zele dobro ovoj drzavi nebi imali 160 ministara i 13 parlamentara to 26 godina nakon rata.
Davno pokrao sav novac od privatizacije Telekoma, EP i ostalog, uvalio RS milijarde KM u dugove, izdaju obligacije .... kradu nenormalno 15 godina, e sad jos treba opuhati jedino sto valja u ovoj zemlji. Ma*m*icu vam lopovsku
Prokletinje, sve im malo, govna pljačkaška. Taman tako. Crna trojka. Moja generacija zna ko su bili "crne trojke". Sad su to (Izetbegović, Dodik, Čović).
Ako se crna trojka (Izetbegović, Dodik, čović) nameračila na devizne rezerve nemojte misliti da neće naći načina da ih i opušu. Šte god vi mislili ipak sva trojica u istu tikvu prde. Opuhali su sve i sve im prokletinjama malo, još im je ovo ostalo. Ostaćemo mi i bez deviznih rezervi. Živi bili pa vidjeli.
MMF vlasnik BiH Glupani znate li čitati
Nije se mmf zabrinuo za nas, nego za svoju investiciju.
@ArthurDent ako nisi ekonomista po struci nemaš pojma koliko nam znači VALUTNI ODBOR i stabilan kurs KM-a. Usput da još znaš da nam NJemačka nije osigurala valutu kroz curenci board tj. da je vrijednost 1KM = 1DM (bivše njemačke marke) davno bi mi bez gaća ostali. Pogledaj inflaciju Srbije, Hrvatske kako kod njih dolazi do pada vrijednosti novca . kako korona kod PARTIJSKIH BOTOVA EXPERATA?
Eto ga, konacno i javno MMF kaze da nase pare u stvari nisu nase i da se mogu koristiti kako oni kazu, nije Dodo ni budala.
Bakireeee daj onu vrecu zlata!!!!!
@Counterforce. MMF nam neda da korisimo svoje pare zato sto su vec stampali 1 000 milijardi dolara, koje ce uskoro ponuditi kao kredite uz odredjenu kamatu svima, kojima sada treba svjez kapital. Samo ce budala uzeti kredit od njih, bez obzira koliko bude mala kamata, a da prethodno nije iskoristio vlastita sredstva i mjere, koje mu stoje na raspolaganju. Pametnome dosta, zar ne?
Hvala MMF-u.
Ja mislim da je ovo kraj, samo nam još nisu rekli...
Ako mmf tvrdi da je neprihvatljivo onda je to možda neprihvatljivo jer nemaju lične koristi od toga...ovo je dobra mjera za odgovorne politicare ali ne i za naše koji bi te pare skrsili za 5 min.
Pitajte srbe da li kiriju plaćaju u dinarima ili u eurima. Ne želim isti scenarij koji je Milošević uradio Srbiji da se desi i nama. Pokrali su sve državne firme, pdv, akcize, ostalo im samo još to pa da stavimo kljuć u bravu. Miševi...
E, kad bi uspjeli da ,,lape,, lovu iz rezervi , tek tad bi najebali , gore neg od korone
da je ovo normalna zemlja ovo bi bio razuman zahtjev ali dodik koristi svaku priliku da dohaka ovoj drzavi i u tome ga treba pod svaku cijenu sprijeciti jer bice zivota i poslije corone
vidi ti cega su se likovi (Mile,Bake i Cova) dosjetili, ko veli hajmo iskoristi ovu krizu opuhat rezerve obezbjedit jos 10to koljeno iza nas pa onda sta bude bude.....
Apsolutno se slažem s MMF-om. Šta će naša zlatna kašika Bake u trezoru bez deviznih rezervi, šta???