Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj tekst mi kaze slijedece: Bubalo i ostali zaposleni na budzetu (tj. plate od poreza i doprinosa koje mi placamo!) nemaju nista pametnije raditi, nego praviti animacije za nekretninu za koju ne znaju ni ko je vlasnik! Da imaju ista u glavi, barem bi izostavili tu bruku da klikcu animacije za tudji objekat! Cuj: "U procesu privatizacije 'Razvitak' je imao neku svoju priču koja nama nije poznata, kao ni informaciju ko je pravi vlasnik tog kompleksa. Nečekajući te ishode...". Ja hajvana!
Vrlo jednostavno.. dovoljno je vidjeti kakvi su krnjavci u Mostaru na nekakvim pozicijama, kako se dila javna svojina, kako se odredjenim podobnim igracima šteli apsolutno sve u reziji vladajuce koalicije. U Mostaru su najvece face najvece seljacine(bez obzira sto ih ima rodjenih cak tu), dok su normalna raja sa strane i nece da se "peglaju". Kad vidim ovaj ljiljan, vrati me na casnu borbu za Mostar, koji smo u miru predali spodobama.
Bubalo, postedi nas svog "bubanja"! Ljepse i vrijednije su ove fasadne ploce na Razvitku (i ovako ostecene) od svega sto ste ti i tvoji stranacki pobratimi uradili u zadnje 22 godine i sto cete ikada biti kadra uraditi! Sve sto dotaknete pretvorite u ruglo! Ostavite vise Mostar na miru, da saceka neke nove i sposobne vizionare, koji ce znati cijeniti vrijednosti i kvalitet fasade Razvitka! I koji ce uz remake te fasade napraviti super-objekat 21. vijeka!
Joj kad se sjetim, iziđeš iz muzičke i imaš još pola sata do busa i šta ćeš već u Razvitak gore desno na polukatu gledati koje su nove ploče došle i pošto su. A kad je bilo para svrati u ABC na rigojači. hahaha pravo ste me vratili u mladost. Pozz iz Širokoga.
jos jedna 3D.......
"Razvitak", hahaha.. razvio vas razvitak
dobro su napredovali,za 20 i kusur godina su napravili urbanisticki projekat,koliko ce im onda trebat da naprave objekat,bice gotov tamo negdje ok 2120
Ovaj Bubalo hoce da gradi i treci stadion sa kapacitetom od 40 000 gledalaca!!! Od kada sam to procitao prestao sam ga uzimati zaozbiljno.
Cuj treci! A gdje su nam prvi i drugi stadioni, koji dolikuju 21. vijeku?!
Ne znam za Mostar, ali juče se vratih iz Višegrada... beskonačno je lepa Republika Srpska, nisu joj potrebni novi simboli uopšte... ona je sama sebi simbol lepote.
@DrinskiBulevar mislis “lijepa je kao Kusturicina nebuloza”, koja je nedavno uspjesno popljuvana u svjetskim razmjerama na National Geographic. Smijesan si
po cemu je simbol ljepote? "Lepo" je jedino sto je svaki dan manje srba u BiH zbog katastrofalnog nataliteta, eto, jedino to...
Ma hajte molim Vas! pokupite smeće po gradu i završite kolektore da se vise ne brukamo pred cijelim svijetom
Saleme ošišaj se brnjašu
drzava kao privatluk za politicare koji se bogate na ustrb glupog naroda...
Na Razvitku ljiljan se vijori Ahmo , Braci kroz suze govori .........Mostar neće nikad Pokoriti
Zbog Mostara krv cemo prolitiii
Prvo- ne zna se ko je vlasnik, tako da je suvišno pricati o idejnom projektu Drugo. ako ce ostati simbol, treba da ostane fasada koja je unikat
idu izbori a u Mostaru nema sukoba... čudan vakat došo.
Salem Bubalo, direktor urbanistickog zavoda, ne zna ko je vlasnik Razvitka! Ma hajde boga ti.
Bice akobogda. Kad Mostar i Mostarci iz grada protjeraju fasizam. U prevodu SDA i HDZ. Do tada grad nece biti ono sto je bio.😋
Ne bih da opet bude da smo narod koji samo zna popljuvati sve, ali brate mili ovo nije ni P od projekta. Ovo se ne može nazvati ni arhitektonskom analizom ili konceptom. Razrade nikakve nema, postavljeni samo najobičniji volumeni koji usput rečeno, nemaju nikakav odnos s prostorom. Očigledno da je osoba (osobe) koja je ovo radila još jedan uhljeb. Neka radije ostave onu ruševinu, ljepše izgleda 1000 puta nego ovo. Je li toliki problem raspisati javni arhitektonski natječaj?