Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko se može zaključiti po sastavu, skup bivših i propalih političara koji više namju nikakvog uticaja na stvarni svijet. Zlatko je svojedobno imao veliku priliku da uradi puno toga, nije uradio ništa i izgubio je svo moje poštovanje i povjerenje. Nije mi jasno otkud mu sad hrabrost da se eksponira, nakon svega što nije htio da uradi.
@WillyWonka otisao u koaliciju sa SDA, a uzeo glasove da se bori protiv onog kako radi SDA.
Nastranu Zlatko, ali kad počnete trolejbuski supljirat u prvom licu o "ja kao Bošnjak, Srbin..." pa "nekad sam vjerovao..." treba vam dodijelit orden za afirmaciju interneta u selima iz kojih ste.
E,Zlatko jesi pravi Zlatko..kako imas obraza spomenuti rijec-Ekonomija..jer si unistio SDP i gdje god si od 92 gofine bio(a bio si na svim skoro ministarskim pozicijama-ili si ih ti postavio za ministre..i sad se dio para potrosio i topi se pa bi opet sisao budzet Zlatko!? Nije narod lud kao prije 20 godina..vidit cemo na izborima..svi lopovi ili ce biti u zatvoru ili ce pobjeci kao sto su i bjezali vazda kad je trebalo.
Tvoj jedini cilj je bio uvuči se SDA u pakšu
Ma lakše je reketiranje lažove .
Čovjek zvani ljubim svoju sliku u ogledalu ! Idi uživaj u parama koje si pokrao i penzija. Svoje si šanse prokockao. Pomiri se stim da te niko neće.
Sve propali đaci i ekonomije. Zlatko i Fadil sa pripadajućim poltronima. Šta je ovaj Fadil uradio u pet godina mandata? Nije stvorio ambijent za ulaganje, nije doveo investitore, nije uradio refomu javne uprave, nije napravio MW novih kapaciteta u energetici, nije napravio metra puta ili pruge....Ali će ostati poznat po pljačkanju vlastitog naroda u svakom pogledu. Mi dajemo akcize kojim Dodik pravi puteve. Koliko su uspješni i poznati da su doveli Crnogorca.
a što je onda Izrael, iznimka koja potvrđuje pravilo ? :-)
@tyrion Ne bas, Izrael ima pristup moru, tako da im je prakticki susjed svaka zemlja sa pristupom moru...
Hadžija naš.
Lagundžia je spas za ovu zemlju kakoe čovijek samo sposoban! šteta što nie više u politici ,a naibolji je bijo!!!
To stručnjak.
Nema harmonije, dok su ovakvi susjedi! :D
Lagumdžija je doktor za lično bogaćenje, narod od tebe nije vidio fajde!
Nema uspješne firme ako nije sa vama u talu
Zbog te harmonije smo u svemu među najnerazvijenijim državama u SVIJETU !!!! Zašto nismo EKONOMSKI BOLJI, kad sve znaš !!!
a sta znaci da je u harmoniji sa susjedima?