Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sarajlijiceeeee
Obratite se vasim poslijeratnim i ratnim direktorima a javnost pustite na miru. Sta ste to vi obnovili i kako cete to sada znati da odbranite? Sram vas bilo, kakvi ste vi to borci - izgleda neki kukavicki
Nema plate :(
Energoinvest duguje pare i sta tu ima da se prica. Vracaj dugove ili kljuc u bravu i pod led. Sto da ne. Vi ste gospodo u tom istom Energoinvestu birali vasu sudbinu i dogurali do dna...nema vise. Kakvi veterani i suplja...cuj veterani..valjda su to oni sto zive od socijale i cekaju da im s neba sve padne pa i pare...i kukaju kakonista ne valja u drzavi Danskoj... Jos ima prostora za propadanje dobro je vama kako ste s----li zemlju...
e moj \"zemljace\", tu pricu mozes jos samo prodati ovcama kad ih cuvas, mozda je popuse. Svi smo mi Energoinvest !!!!!!!!
Tako vam i treba.Banditima ste dopustili da vode firmu,trecerazrednim inzenjerima i kojekakvim k_rc_ma palcima.Svi ti sto su vam bili do sada rukovodstvo,otjerali su sve pametne koji su im se mogli suprotstaviti,pa tako nisu htjeli da vrate na posao ljude koji su imali znanje i koji su nekad bili vrh te firme.Zato sada ne s_rite.
Šta mi sa US Kantona imamo s tim??? Eto vas tamo i vas i energoinvesta