Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Komsic nek prvo pomogne samom sebi !!!
Bolje da on napise sta je sve uradio za vrijeme svog smrdljivog mandata,a moze i zivota. Sve ce nam biti jasno.
Pa pomoci cu nego sta i to kako samo ja znam! Napisacu saopstenje za javnost i reci cu da ce dobiti lopovi po prstima i po zubima i eto! Jel dovoljno od mene? Ja mislim da jeste, ja sam ionako samo politicki klovn i nista vise....
Eto da vidimo kako ce im pomoci Komso. Hajde za mjesec dana da sumiramo pa da vidimo sta je uradio. Pa ce nam onda biti jasno jel to bio obican propagandni trik il je njemu zaista stalno da pomogne tim nesretnim ljudima.