Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedva vladam i ovim "opipljivim"parama sad jos i da se zajebajem sa virtualnim??? to opet planiraju neku svjetsku financijsku krizu?
Kasnite sa BTC ali evo tipa http://en.wikipedia.org/wiki/Litecoin LTC Litecoin ce skociti 100% a cijena mu je pristupacna . Znam jer kinezi planiraju uvesti kao dio placanja na svim stranicama .
...gdje se kupuje? Da i ja potrošim ove svoje virtualne novčanice... imam ih kamaru
ko ima bosansko državljanstvo ne može trgovati na bitcoin.de
Jbt al ispadose pametni oni koji kupise bitcoin prije tri godine.Tad mu je bila vrijednost 5 dolar centi. Mogao si kupiti 2000 komada za 100$. Sa tom kolicinom si sad milioner.Trenutna vrijednost jednog bitcoina je 540 €
Kontam i ja sad, al´budi realan, bil´ onda dao te pare za tad nevrijedne kovanice????
Sjecam se da su se tad mnogi i sprdali s bitcoins. Sta li danas misle :-))
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Primaju kod nas uplate za skolarinu i u prsutima i rakiji. Diplome takodje idu po toj semi.
kako kupiti ove bitcoine mamu im,jel moze preko paypala,imali neko iskustva
prvo bih ti preporucio da dobro istrazis situaciju ako mislis kupovati, jer ozbiljno ih u zadnje vrijeme reklamiraju, ko bi ti dao laku zaradu, a da se razumijemo nije ovo zlato pa da je sigurno
ma znam zato i pitam da neko slucajno nema iskustva u ovome
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
sta je bitcoin?
Virtuelna valuta, nesto kao ''eura'' virtuelnog svijeta.Koristi se u online placanju, i ima svoju ''vrijednost pri kupovini'' npr 1 euro je = 1,95 KM...i Bitcon ima svoju vrijednost koju trebas provjerit na netu (: nije mi se dalo provjeravat (:
pa kako je moguce da virtuelna valuta ima pokrice u bankamaa?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)