Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam za Glovo ali kazu da se u Korpi moze ekstra dobro zaraditi. Znam par ljudi koji rade i svi ih hvale. Kazu da dosta raje to radi i kao drugi posao ili honorarno. Za ovaj glovo ne znam ali vjerovatno slicno cak mislim da jedni drugima i nisu neka konkurencija nego da ima dovoljno posla za sve.
Rodica mi radi u Glovo korisnickoj podrsci. Kaze da je zadovoljna.
Vjerujem da jeste. Ja eto znam neke sto rade za Korpu i svi ih hvale.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
e duša draga, čuj direktor nosi narudžbe
nevaljaju direktori kad rade, nevaljaju kad ih ne vidis da rade zaboga u cosku negdje u kancelariji u miru... de ti reci bgti kako bi ti da ovaj direktor radi, a da ti kazes dobar je?
Kojim danom ovaj Ivan razvozi, da narucim. ☺️
u kancelariji je svugdje lijepo, a ostalo...
Iskreno, raduje me da korpa ima konkurenciju zbog svega sto konkurencija općenito donosi sa sobom dobra za korisnika, ali isto tako UI glovo app je prelos u odnosu na korpu. Ako je app isti u ostalim državama, onda je bolje da ga unaprijede. Takodjer, volio bih da imamo i neku trecu firmu za dostavu, cisto da se jos bolje da uporediti.
Glovo, Glavo, Glabo, poGlabo :) Malo sale, dobar je Glovo, super usluga, solidni uslovi rada.
Sto ne piśeś da je gloovo u prvom kvartalu bio dużan sto miliona Kad bi bio gladan nebi narućio ,a i ne dostavljaju dalje od Ilidże ,lażu da imaju 400 kurira u Sarajevu bilo oko 30 ,cijene bezobrazne kao i kvalitet. ,dostavljaći ne znaju adrese ,nemaju sitnih ,prosipaju hranu ,pojavli se neki i Arapi Propast poput korpe .ba za dostavu możeś kupit pećeno pile I Lażi do Lażi Ali nek si ti na piso ,jer mi smo Evropa u k...
Kao prvo, zapanjujuce je koliko si nepismen uz to tvoje bogato iskustvo, drugo sama viber grupa Sarajevo broji 140 kurira (vidio svojim ocima kod druga sto radi za glovo) plus ostali gradovi gdje rade. Treca stvar meni nikad nije dostavljena prosuta hrana za evo 57 narudzbi sto sam imao, a takodjer nikad nisam vidio arapima pred vratima. Taj bosnjacki mentalit moras izbrisati iz glave, jer nas je upravo on doveo u ovu situaciju.
Samo Korpa, domace :D !
ima li prijavljenih radnika tu,placaju li kakve doprinose...?
Da plaćaju porez,doprinose,topli obrok,godišnje odmore,PROPALI BI ZA 1 DAN.A NAJVEĆI KRIMINAL I PRANJE NOVCA SU IM ABC BONOVI POMOĆU KOJIH SE PREDAJE PAZAR.
Raja radosna vijest, kažu da Uber dolazi uskoro kod nas i ja sam se začudio ali čovjek kaže da je to završena priča i da je nova vlast za razliku od predhodne to ipak odobrila na nagovor stranaca, super konačno da se stane u kraj ovim nadrkanim fake taksijima.
hvala bogu ako to dodje,uber je vrhunska stvar.A maknula bi se i ova nasa seljadija od taxista.Uzmes uber i nema prevare,aplikacija ti sve kaze koliko Kosta voznja.A vozac dobije cijenu tek kad te dovuce na odredište.
GLOVO fuj narucis hranu i oni je nosaju u onim smrdljivim kutijama i na kraju dobijes ono sto sii narucio ali sa smjesom svih onih mirisa koji tih dana usli u onu plastificiranu kutiju.O higijeni necu ni da pricam.Fuj
Pa zavrni rukave i kuhaj sam burazeru, nije glovo za tebe... Sta bi ti, da ti donese i bakirovu zlatnu kasiku da pojedes?
Tako je, češe jaja pa dostavi hamburger. Nemaju ni sanitarne knjižice, a one torbe ko zna kako čiste jer oh sanitarna inspekcija i ne pogleda
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jesu li ovo bradice svugdje u modi ili se svima mrsko brijat!? 😂😂😂😂😂😂
Bosnjacki fazon,nije a jest
Vala bas, a lik se zove Ivan Laketa, pravi bosnjacki fazon nema sta 🤪
Deal za lendohanke/lendohane 😂😂
Tako je
Ja to gledam ovako: platiš 30% skuplje neki proizvod da ti ga donese neki znojav lik na biciklu u masnoj i lojavoj torbi koji nije oprao ruke cijeli dan .
Pa neces mu jest iz ruke, daju ti kesu. Prljave ruke su ti od kuhara koji ti prave hranu . Drugi put reci da ti je preskupo
Glovo je katastrofa, aplikacija je napravljena toliko lose da svaki put odustanem od narudžbe
Super clanak! Hvala Klixu 🙂