Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi imamo trostruko Ž, rejting ŽŽŽ
Kako se na jedan perfidan nacin upravlja kamatama i zaduzenjima nekih drugih drzava. S jedne strane bezobrazluk ,a s druge kapa dole?!
...nemoj tako, demokatija je :))
jutro:)
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
U Svedskoj pokrajini Nuieurhof, sukob pingvina i eskima-zdravo
MA ZDRAO.
ove bonitetne agencije su stroga suplja!
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
Švica je dobra samo za pranke novca..... sve na 90 stepeni .... odkuhavanje novca.. mrak..... to rade od kako su postali..... ostalo su malo krava u planinama i sir i pokoji sat.....
Ti veze o zivotu nemas.
ma nek ti imas......
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Odeee Holandijaaaà
U tvojim snovima.
ocam, švica dominatna ko rozenburg u domacem prvenstvu!
Svica zakon :) Ali su i ustogljeni do bola. Gori od Svaba.
@Sandzaklija pa tako nekako. S tim da meni Austrijanci najvise leze. Pravi su balkanski narod mnogo slicni Hrvatima/Bosancima.
Kanada najbolja kakva Svica
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Bice bolje al nikada.
A NE MOGU SVI BITI MASONI...JHEBIGA
na svijetu, nikada u istoriji nije bilo vise para i moci ali ni manje mogucnosti i sigurnih projekata da se u njih ulaze....kad se sve pare zgomilaju na 2-3 mjesta e onda ce nastati polarizacija a vrlo vjerovatno i svjetski picvajz...tko prezivi neka prica :))))))