Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jednu za izvoz, tri za ARBIH!
ARBIH ne postoji. Postoje tkz. Oružane tkz. Snage tkz. BIH.
@Korisnik95 Zabagovao Fekalistanac... restartujte ga, ljudi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
bih je i sama bure baruta. TNT
@doboyopet ... ma odoše bez radne vize pizdu materinu. kako odlaze, koja nas to država prima?
Pistolji Majakovski - Sanski Most.
Jesul se pocele praviti one nase nove puske?
Treba biti sada spreman protiv srba aka turskih sluga!
Već ste spremni - nemate vodu, autoputeve, pare... ništa. Niste interesantni ni okupatorima, ni oslobodiocima, ni sebi samima.
@implementator ti si 24/7 na klixu dovoljno interesantni 😂😂🇹🇷🇹🇷🇹🇷
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Došao Kemo do mene i kaže: Hamo možeš li mi kako dozvolu za ''štoljpi'' isposlovati. Reko' mogu i stvarno za 3-4 dana ga zovnem i kažem mu evo ti dozvola. Pita Kemo a gdje ću je produžiti kad trebadne ? Reko' kod onoga što ti je i dao dozvolu.I eto ti Keme za jednu godinu kaže Hamo bolan ja otišo u MUP da produžim dozvolu kad oni mene u haps.Pa Kemo ja sam ti fino rekao da je produžavaš kod onoga što ti je i izdao prvi put!!!
Kad slušam SDA mahalsko-fekalistanski humor danas... pitam se da li su Nadrealisti bili iz Sarajeva ili Ljubljane.
nadležni zadovoljni. školstvo, zdravstvo, penzije, kriminal, braindrain, bijela kuga, ceste, infrastruktura... eee, dragi moji nadležni
Od novih stvarčica u proizvodnom asortimanu odbrambene industrije Srbije mi se ubedljivo najviše dopada raketa "Šumadija" dometa 300 km - može i Bihać da se nišani sa Zlatibora.
@Bodyfeat Naravno da je Bihać uzet samo da predstavi razdaljinu i mogućnosti srpske rakete - što se Krajišnika tiče i ostalih Zulu plemena u FBIH... nemam komentar.
@implementator Šta vi sve niste pokrali od JNA i dokazala se ona da ne bije boj svijetlo oružje nego srce u junaka. Balkanski kasapin je izgubio sve zadnje balkanske ratove od Slovenije preko Hrvatske i Bosne do Kosova.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Od ljudi zaposlenih u vojnoj industriji sam čuo da je Srbija, blago rečeno, izazvala pometnju na sajmu oružja u Abu Dabiju i da su u igri opasno veliki poslovi... https://www.youtube.com/watch?v=HUaOgb5NK9U Ne znam ni što se mahalci lože na svaki članak koji pročitaju - gledajte više tu vodu da sredite, da nemate jedini redukcije vode u Evropi u 21. veku... lako je za puške i pištolje i rakete, a vi nemate gaća na dupetu.
@Korisnik95 Danima postuješ isti link... šta te je toliko fasciniralo? Jel maštaš ti da nekom muškarcu ližeš dupe ili šta? Strpi se da prođu redukcije, pa poliži nekom čmar u mahali... nemoj odmah da ne fasuješ neku zarazu.
I ti i tvoji veliki poslovi kad radnik u Kragujevcu dobiva 600KM i radi ko konj, a opet u gubitku (a nemoraju plaćati poreze) pa im Beograd dava milione da ne bi zatvorili fabriku i otišli za Poljsku
Bravo, samo naprijed, nek stitsnu i nek napadnu ako smiju :))
Nema se ko u FBIH napadati - vi ste potpuno razoružani.
Jeli ovo sad pozitivna ili negativna vijest?
Za ekonomiju je dobar svaki dolar koji putem izvoza uđe u zemlju, a što se tiče bezbednosti - svejedno je sasvim... tih 8000 nesrećnika u uniformama tkz. Oružanih tkz. Snaga sastavljenih po nacionalnom ključu ima veće probleme od oružja i oruđa... uzgred, tkz. BIH jedina u Evropi nema nijedan borbeni avion, na primer.
puče puška.. ubi Duška..
Samo neka se izvozi oružje neka se ne uvozi. Dosta nam ga je za dva života.
Države se primarno i naoružavaju kako bi izbegle ratne sukobe, jer dobro opremljena vojska pre svega deluje kao odvraćajući faktor.
Gluposti... što ne objave strukturu izvoza i koliko novca uđe u zemlju po tom osnovu? Nepotpun članak. Srbija, dakle, proizvodi Lazara, Miloša, Noru, CZ999 - EZ9, jurišnu pušku M21... ne samo da izvoz ide odlično (preko milijarde evra godišnje) nego se i Vojska Srbije intenzivno naoružava. https://www.youtube.com/watch?v=qvfmBkxUPD0 https://www.youtube.com/watch?v=98kBEo6XZhs
Aha a Lazara i Miloša nije kupio NIKO, čak ni vojska Srbije...
@handyman Kupili su Lazare i Vojska Srbije i Žandarmerija (MUP) i Vojska Pakistana i nedavno su dogovorene nove kupovine na sajmu u Abu Dabiju...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ostavite i nesta nama, trebace nam