Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji ljepotan! Bravo za Trojku! Razlika nebo i zemlja izmedju njih i SDA koja je uvozila polovne kante iz Turske.
Za svaki kilometar pruge ide clanak, za svaki novi tramvaj kad se napravi clanak, za svaku isporuku takodjer clanak a na svakom od tih clanaka konstantna je sendvicar johnnySA koji godinama botuje za trojku ovdje. Mozda ga zena prevarila sa nekim simpatizerom SDA pa je ljubomoran 🤔
Ovo je pokrenuto u vrijeme Vlade Marija Nenadica
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Legenda kaže da Zahiragić još broji trolejbue.
Jeste izabran od naroda. Da, plaća našim novcem. Ali nešto radi. Tek je došao na vlast a pogledajte šta je uradio. SDA i njihove lopine su isto mogle, samo su naše pare trošili na vile po Poljinama i sl. Vozili bi se stari tramvaji do sudnjega dana. Bravo majstore👏
rekao bih da su ovo tramvaji koji se voze u budimpesti, ako je tako, sjajni su, ogromni i duzinom i sirinom.
dobra investicija
Bravo ljudi
Samo malo znaci do kraja god. jedan a ostali tokom sljedece godine,zar nije trebalo sve odmah.
Koliko samo Zagreb i Beograd imaju tramvajskih šina i linija, ovo kod nas je smiješno. Zamjenili su 20 kilometara pruge za 2 godine, svaka stanica različita, većina ih razrušena sramota
Brate nek radi covjek svoj posao i tramvaju su super i sigurno kvalitetni.Ali Bjeloruski trolejbusi su mi malo upitni,ipak vidjecemo kako ce se ponasati.
Pa hajde lijepo. Ko ih išara, kazna, treba nekog policajca u civilu staviti u zadnji dio zbog džeparoša i grafitera. A nadam se da će se ugraditi GPS u njima da narod može pratiti na mobitelima kada će doći, a ne da trčimo pa slijedećeg nema pola sata.
Imaju kamere unutra 100% smo kaznjavati bagru koja ga upropasti
Oblijepite ga odmah reklamama kao nove trole što ste... jadna majko cirkusa
Gledam, i novim zutim trolama promijenili licni opis..samo naprije zuti, a stranice vec obljepljene propagandnim sadrzajima. A onako zuti, bas su bili lijepi.
A tramvajima..i novin i starim..treba neko da odrzava higijenu istih. U tramvajima i trolama stakla cista samo kada prvi put izađu na cestu i nikad vise. Gledam, zagrebackim tramvajima blistaju prozori..nekad u proslosti su i kod nas.
Kad vec spominjes zagrebacki ( Koncarevi) tramvaji su jeftiniji po komadu od Stadlerovih cca.350 000€ i plus povrat PDVa.
Jel drzava postoji samo od Bembase do Ilidze ili se sprovodi malo vise van granica Kantona Sarajevo a malo manje unutar relacije Eliđa - Bembaša - Vogošća. Pitam za jarana koji ima dug od 750 maraka BH telekomu.
on je ministar u kantonu sarajevo ne u federaciji konju neobrazovani
Lijepo vidjeti ovo na sajmu u poljskoj TRAM FUR SARAJEVO!!!!! Stadler swica!!!! Golemo! Bravac evropa! Nista sve one zemlje sto je turkoviceva obisla u zadnjih 6 mheseci mandata! Te nam ne trebaju! Eto "hin" malim zelenim!
moze li jedan tramvaj za Zenicatrans Zenica koji ima 5 miliona duga - jedan bi bio fer naprotiv 200 miliona duga GRASA koji ima para da kupi nove tramvaje. Ili jedni arsini drzave vrijede samo za Sarajevo a drugi za Zenicu Bihac Tuzlu......
Suti vi ste iz Zenice jos dobro i prosli tk je nagrebao ko zuti 🤪🤪🤪
Opet.... Ministar Kantona Sarajevo, ne Federacije. Za takva pitanja drugi nivoi vlasti...
To Štetko samo evropsko sljedeće trole Škode napredujemo lagano ništa Belorusko više