Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znao sam ja da je dodick čovjek velikog srca. Voli svakog ko ima pare. On mrzi samo siromašne muslimane, crnce, migrante, hrvate, albance i sve koji nemaju puno para.
U BiH moze doci svaki krejzi mada faka i predstaviti se kao princ, seik, milijarder bez da iko provjeri ko je taj covjek uopste. Evo sam samo u google ukucao njegovo ime i gle cuda cak ga ni google ne prepoznaje hahahaha Ali aferim za tolike investicije, Buroj ozon me posebno impresionirao svojom ljepotom i izgledom, opet cu doci tamo, pravo mi se svidja.
Na romaniji će biti najjeftinija masaža sa sretnim završetkom, jeftinije nego u bg, dobra investicija.
valjda im dosadila vise ova nas pč pa hoce malo da zabace blgiju preko entitetske granice....
Necemo mi Bosnjaci Arapske i Turske investicije ,mi hocemo samo Europske...Ma.u im jugobalijsku komunisticku..
opet pare u RS...SEIK...jadna majko kakva prljava posla....
Sokolac na havi 🤣 Hoćel' biti aquapark za nejač 🤣 Biće ovo neizvjesno ko će kome mjeru uzeti. Šeik i hajduci u raljama globalizma. Evo to Adile tema za vanrednu sesiju kruga99.
Dnevna doza Romanije: prije podne ideš na postrojbu četnika i mahaš onom crnom zastavom s lobanjom, poslije podne imaš smjenu, čistiš Arapima guzice u Spa centru.
Na Romaniji jedino sta se moze rehabilitovati je Draza Mihajlovic...ja tamo ni krompir ne bih posadio a kamo li medju tim neandertalcima nesta pravio
E moj Šeki' đeš gore , oni mrze muslimane.
A da li će Milira Dodik dozvoliti gradnju?
Hahahaa...šeik....a đe ti je jahta,a đe ti je posluga,koliko kamila imaš? Ovi se šprdaju sa Bjelicom ko Kinezi sa Ronhillom.
Hahaha za Dodik nije zabranio da se braci araoima prodaje ili iznajmljuje svrpska zemlja ili je ipak skontao da buducnost pripada arapima.
Kako nikad da ne ulozi netko iz Svedske ili Finske?
Fake Shaik
Cicko Bjelica Karadzicev covjek od povjerenja i seik iz Emirata- kombinacija iz horor filmova.