Komentari (206)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GRADI SE I U BANJA LUCI TOWER CITAVIH 7 METARA VISINE, DODIK SE BOJI VISINE PA NE SMIJU U NEBO BAJGI 😂😂😂
Hajmo sada oplesti: A đe su fabrike?
ovo se gradi za arape a ne za domicilno stanovnistvo koje rmbaci za 400 kerma mjesecno.
hoće li me ko zaštititi od pasa
Iskrene sam sjete u NijeTu, kad ono malo ko "vratim film" stvarno nas ovi naši predstavnici Ošnjaci iznenade za svaki ramazan ? Osim što ofarbaju jaja, oni još i podyebavaju nas sirotinju! Čim objekat od pišlijivi 100.000.000 bude izgađen, odma će aBd biti organizovan iftar sa braćom Arapima + koji nam usput poyebaše naše "maje cujice"
Novi Bosmal u najavi!
Znaci imate lovu dole u Bosni. Cim toliko ima mjesta za kupovinu i "lalamudanje", a svi zaradjuju, znaci raja ima para.
Ovaj koji je DOBIO DOZVOLU OD KONAKOVICA ZA OVO SRANJE CE BAS DA UZME LOVU, SKORO PA KAO TIHOMIR BRAJKOVIC, UJAK DAMIRA HADZICA IZ SDP-a SA TIBROM. NADAJMO SE DA CE I OVAJ STO JE DAO LICENCU ZA OVO, TAKODJER ZAVRSITI U CUZI KAD SDA ODLEPRSALA U OPOZICIJU SLJEDECE GODINE!
JEDNO JE SIGURNO, ONAJ KOJI JE DOBIO LICENCU ZA OVO, BAS MU JE NEKO VALJAO U OPCINSKIM/KANTONALNIM ADMINISTRACIJAMA, OBICNO OVAKVI INVESTITORI MORAJU UZ OVAKVE ZGRADE GRADITI DODATNE SKOLE, DODATNE AMBULANTE, FINANSIRATI POLICIJSKU STANICU, PROSIRITI KAPACITETE VODOVODA, KANALIZACIJE, GRIJANJA, FINANSIRATI DEPONIJU, JER ON NASELJAVA OVDJE OKO 1300 LJUDI, PA TO JE VISE NEGO NEKE PRIJERATNE OPCINE KOJE SU POKRIVALE TERITORIJ VECI OD SARAJEVA.
NAZALOST KAO I ZA TIBRA GHETTO, I OVAJ CE SPASTI NA GRBACU SARAJEVA, POGOTOVO STO SE TICE DODATNOG ZAGADJENJA, JER NA 1000m2 ONI TRPAJU 1300 STANOVNIKA, OKO MINIMALNO 400 VOZILA U POGONU SVAKI DAN, DODATNO SRANJE, DODATNE SKOLE, DODATNE MEDICINSKE USLUGE ITD ITD. BAS SU LIJEPI OVI PROJEKTI GRADJEVINSKE MAFIJE POVEZANE SA SDA/SBB VLADAMA.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ne dao Bog kakbvog požara, nema protivpožarnih vozila u Kantonu, 1 ili 2 da mogu gasiti na ovim visinama.
samo vi pazite da ne zakasni penzija, hebe mi se za vaše tornjeve
334 stambene jedinice puta cetri clana porodice oko 1300 novih stanovnika, 400 vozila svaki dan dolazakni odlazak, jesu SDA/SBB planirali tu ugraditi mjernubstanicu za zagadjenje zraka jer ce biti bas veselo, pogotovo zimi?
slabo će ko kupiti stan u Sarajevo Toweru iz emigracijskih razloga. Došljaci, bez uvrede, kupuju stanove u Sokolović Koloniji, Briješću itd. U Sarajevo Toweru stan kupuju ljudi koji već imaju 2-3
@Simply_Red Svejedno, bitno je da se rola, bio vlasnik u stanu i palio svaki dan auto tu po pet puta i zagadjivao ili podstanar, sasvim svejedno.
ima li savremenih puteva u Bosni?
previse mall-ova za grad ... a trenutno su poluprazni
Kome ili čemu, koji ono bi padež?
Evo gdje nestalo ono 8 miljardi od putarina i akciza. Sirotinjo bice skilje na kilu i truhli paprika.
Samo prasinu nam bacaju ba. Kakvi projekti nista od toga
guzno crijevo, kasaba iz koje je svako normalan pobjego, ko je ikakvu priliku imao. nije ni čudo što je bakir tražio od njemačke ambasade da prestanu izdavati radne dozvole, pa još podebljao s fol nedostatkom pasoša. skonto i on da vladar bez naroda nema čime vladati.