Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nidokle ! ljudi prave tunele pod morem a mi nismo u stanju par kilometara ceste
Na Vogoscanskoj petlji potreban je most sa 4 trake. Nakaradni kruzni tok stvara zastoj saobracaja. Iskljucit semafor kod zeljeznickog skolskog centra u Buca potoku jer do Otoke bude zastoj zbog njega. Postavljen samo da ne bi stvaro prasinu efendicevom cvjecar ahbabu. Iskljucit semafor kod Hifine pumpe i dzamije na Alipasinom. Ugradit policijski kameru na sutobuskoj kod Amko komerca na svrakinom. Trola zbog auta ne moze da istovara putnike. Jel ovo NIPovci tesko uradit
Slobodno navedite da je i Peni jedna od najvećih prepreka. Bahati privrednik znao da treba na tom mjestu biti transferzala i složio što više objekata da digne cijenu. Pitanje je i ko mu je davao dozvole za gradnju na tom mjestu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Prva transferzala je prioritet i za narod i ekonomiju. Vogosca i Sarajevo povezani sa dvije trake, a kljucna je dionica za izlazak na autoput i vezu sa TK. Koliko samo ekonomija ispasta jer se sati i sati gube u voznji do Vogosce odnosno petlje. Ali haj ti nasim hajvanima to objasni.
Zato ce trojka jos radara postaviti da se stvore jos vece guzve
Znači, Mojmilo -Švrakino već ima 4 trake ?Jbomater , na kojim ste vi drogama?!
dionica se proglasi javnim interesom, ponudi se otkup po fer cijeni, ko neće neće ništa ni dobiti i završena priča. al. gdje bi ova i navedeni penziju zaradili, nesposobni idioti sa diplomama
Nesretnici jedni jeste li vi izašta sposobni osim za debelu hladovinu i dobre plate na kantonalnom budzetu. Samo znate na sudove svaljivati, ima li ikakvo drugo rjesenje bando lopovska. 12 godina vas ovaj hohštapler iz Pennya voza i ucjenjuje, ima li tamo igdje inzenjera u tim vašim zavodima, ima li kakve izmjene projekta, kakvog stuba… bilo kakvog rješenja j…. Vas više IMOVINSKO PRAVNI ODNOSI!
E cuj mojmilo svrakino napravljene 4 trake. Ovi prave nevidljive puteve!
Kakve ceriri trake od Mojmila do Švrakinog?Gdje on to vidi?? 🤣🤣🤣
Južna longitudinala nije nidokle, nisu poceli ni ekspropijaciju. asfalt se raspada na potezu od kruznog u Hrasnom do Alipasinog, kolone nepregledne. Jednom riječju-GROZNO.
Samo nek glupi Bošnjo nastavi kupovat u PENNY koji je na trasi transferzale napravio objekte za koje sada traži pare. To je moguće samo u mafijaškim sistemima poput našeg
ako nisu rijeseni imovinskopravni odnosi zasto se negradi na ostalim dionicama gdje je to moguce.a postoji izakon o znacaju ceste po kom se gradi a naknadno sud odredi visi u nadoknade za objekat.parcelu
Omladino, sto dalje od ove korumpirane kriminogene vukojebine.Ne zna se ko su veci kriminalci, sa ove ili sa one strane zakona.
zamolio bih novinara da objasni gdje su te 4 trake od mojmila da svrakinog sela
Ovaj dio kod Kampusa i Jenki ambasade je dobar.Problematičan je ovaj dio preko Velušića :D
Tamo nema puno srpskog življa.
Ova direktorica barlov treba podnijeti ostavlu jer nista nije do sad uradila po pitanju izgradnje.Nema znanje i sposobnost da zavrsi bar jedan projekat.
Prvo, zgrada se nalazi u ulici Grbavicka a ne Hasana Brkica. Zivim i toj zgradi. Drugo kalvo ponudjeno rijesenje? Nisu nista nudili! Sve je hipotetski. Oni su anketirali stanare i postavili pitanje: Novi stan ili novac? I u slucaju da se odabere novi stan je li taj stan zelite negdje na Grbavici ili bilo gdje u Sarajevu. Naravno da je vecina odabrala novi stan i to na Grbavici. Pa nije niko lud da mijenja stan na Grbavici za stan na Otoci ili negdje drugo.
Druga stvar, ako im je neisplativo da prave novu zgradu onda neka kazu i dodju sa nekom ponudom. Novac ili stanovi na drugoj lokaciji pa da se stanari mogu izjasniti o tome. Stvar je sto oni nemaju nikakvu ideju i nisu nista ponudili. Lazu da su nesto ponudili. Samo su radili anketu
problem vam zgrada na južnoj longitudinali... pa napravi kružni tok oko zgrade ako neće da prodaju a ne da razvlačite pamet narodu dok se završi.... i samo još iscjepkajte izgradnju, što ne rješavate pravne odnose od Vogošćanske petlje do Hotonja... hoćemo li to čekati 20 godina kad završite tunel do Hotonja
ŠTA BOLAN: "Izgrađene su dionica Prve transverzale od raskrsnice gdje su Srednja mašinska tehnička škola i Ambasada SAD-a do raskrsnice kod Željezničke stanice " ĐE JE OVO?
dio od mašinske prema željezničkoj kuda tramvaj ide