Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo razvijajte zeljeznice, bez zeljeznica nema drzave!
Neću reći da je ovo nebitna linija, jer svaka cesta ili željeznica, a naročito ona koja prolazi kroz oba entiteta je korisna jer povezuje državu...međutim, ako ćemo ulagati milijarde, projekat pruge od Vareša do Banovića, tj. povezivanje tuzlanske privredne zone sa Sarajevom i lukom Ploče, je od daleko većeg značaja za Federaciju.
Ako ce ici 30km/h ne morate se muciti... bolje pjeske....
Veoma interesantna dionica obnove pruge, sve na liniji planiranoh rudnika litiuma, Ozren, Majevica Loznica. Čudi me što su stranci dali pare za prugu, a Forto nema pojma gdje će biti rudnici.
Veoma interesantna dionica obnove pruge, sve na liniji planiranoh rudnika litiuma, Ozren, Majevica Loznica. Čudi me što su stranci dali pare za prugu, a Forto nema pojma gdje će biti rudnici.
sto manje Kontakta sa Agresorima !
Hocel obnoviti i stanicu u Strpcima?Tamo su hrabre srpske snage,porazile konduktera i 17 putnika.
Evo hvalospjeva za Fortu, povezao Tuzlu sa NIČIM, niko u Tuzli od toga nema koristi, ali će se utući pare poreskih obveznika da bi RS i njihovu industriju povezivali sa Srbijom, te da bi brže buduće zagađivače povezali sa Srbijom da se rud tamo brže vozi. Da je bio cilj razvoj Tuzle vezsli bi ju prema Sarajevu ili prema Zapadu Evrope. Bolje nije ni očekivati od Forte i NS.
TUZLA NEMA ELEKTRICNI PRIJLJUCAK, NEMA SE PRUGA STA OBNAVLJATI, TREBA SE PRAVITI DUPLA ELEKTRIFICIRANA!
Ko god se vozio sa zeljeznicama RS-a zna kakav je to horor.
Tuzla- Doboj -Zagreb -Hamburg -Stockholm
Konacno..
Zašto su nam željeznice podijeljene na ZFBIH i ZRS, iz Sarajeva za Banja Luku i Doboj ne postoji linija!
cijela drzava i sve u njoj ti je podijeljeno na fbih i rs. u okviru te fbih postoji samo linija sa-capljina.
Bice slikanja, promotivna voznja politicara slikanje za medije i onda zatvaranje kao sto je bilo sa prugom od Bihaca do Sibenika
U tri i deset za Rumu polazi voz🚞
Trebamo se uvezat sa sibirom i sjevernom Korejom
Putovanje vozom, najbolje putovanje ❤️