Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ovo ce samo od naplate parkinga na ovakvoj lokaciji samo sebe otplatit za manje od 10 godina. Meni je ovo ok.
@u redu za panju kontam tvoju poentu i cak je i dobro zapazanje, al ja nemam nista s ovim, cak ni ne zivim u Bosni. Samo znam da Prvoj gimnaziji fali sportska sala jos otkad sam ja isao u srednju.
Kao prvo nije Safet -Beg Basagic, nego Safvet -Beg Basagic, a drugo, zasto vidim tri otvorena terena za kosarku, zasto nema makar jedan i za mali nogomet?
SAMO SE PITAM KOLIKO ĆE KO ILI KOLIKO JE KO VEĆ HAJROVAO NA OVOM PARČETU SLOBODNOG PROSTORA. I OVO JE TEŠKA UBLEHA. POTPISUJEM DA JE I OVAJ PROSTOR ZGRABIO ,,GRMALJČINA,, FUJ, UMJESTO DA SE OVOM SARAJEVU DA MALO PROSTORA, DA SE CENTAR GRADA MALO RASČISTI IONAKO LJETI NIJE MOGUĆE DISATI U OVOM GRADU, NE, PAPCI GDJE GOD VIDE PEDALJ SLOBODNOG PROSTORA TO POKLOPE I NOGAMA I RUKAMA KAKO BI ŠTO VIŠE HAJROVALI. NEMA OVAJ GRAD INTELIGENCIJE!!!!!!!!!!!!!!!! VRISNULA BI OD MUKE. ILI INTELIGENCIJA (MISLIM NA ŠKOLOVANJE I STVARNE STRUČNJAKE U NJIHOVIM OBLASTIMA)NIJE U STANJU DA DOĐE DO IZRAŽAJA. PAPANI NA SVAKI NAČIN GLEDAJU DA UNAKAZE OVU ,,ČARŠIJU,, OSIM ŠTO NAM JE OVAJ RAT PO KO ZNA KOJI PUT U GRAD SRUČIO ENORMNU KOLIČINU SELJAČINA NIŠTA VIŠE NAM NIJE DONIO. I KADA SE OVI PAPCI MALO EMANCIPUJU OPET ĆE NOVI RAT I TO JE SUDBINA OVE JADNE ZEMLJE.
Ja sam za to da se na svakom slobodnom i vidnom mjestu postavi status kvadrat. To bi izgledalo kao nekadasnja kabina - telefonska govornica, sa koje bi se mogli objavljivati statusi i komentari.
prvo porusit ove komunisticke nakaze od zgrada,onda se more gledat sta i kako.
U Svajcarskoj postoji jako dobar zakon u vezi gradnje.Sve sto se gradi mora se uklapati u okolinu.NemEREs pored starih kuca iz 1600-te ili 1800-te da gradis nesto sto je po zadnjem kriku arhitektonske (anti)mode. Gradovi kao sto su Sarajevo,Mostar...su dokaz da u BiH o tome nema nikakvog zakona. Prosle godine sam gledao kako co'ek napravi kucu na samo metar od komsijine kuce,bez ikakvog pitanja i bez ikakvih dozvola,i sve u obliku najobicnijeg gradjevinskog rugla. Ali tako to ide kad u kancelarijama sjede vrli strucnjaci sa diplomama nekakvih "internacionalnih univerziteta"iz Travnika,Bijeljine,Viteza i ostalih svjetski poznatih i priznatih "univerziteskih gradova" sa dugom univerzitetskom tradicijom.
nenormalno trpati garaze izmedju skola, zar ne bi bilo bolje da prostor koji je sada zapusten iskoriste za park, zasade zelenilo...uz austrougarski stil ne idu kocke novogradnje. trebamo odbiti ovaj suludi projekat, izgleda da gradski planeri nemaju ni mali odmor od studija. uzas.
Prave ljudi... Kutiju za cipele :)
Broj je negdje 56.
bravo samo naprijed, to nam treba.
šminka samo neka ima terena za basketa
Ako se otvori garaža, vozikat će se cestom sada "zatvorenom" za saobraćaj. Sala izgleda grozno okružena.ijepom starom gradnjom, ako se već zbog para ide u to, onda neka bude samo podzemna garaža, jer se ulaz nekako može maskirati. Ali dosta više guranja u centar grada. Zamislite koliko će sao još vozača biti ohrabreno da autom dođu u grad jer se ovorila nova veća garaža. I eto još veće gužve.
Unistite legendu gimnazije ajde..
Sjebase i metalac...:(
Lako je nacrtat. Pazite da skelu dobro učvrstite. Hebo crteže.
Nema stambenih objekata da se gradi ovdje. Moja raja će vam bombu baciti
SCC -garaza sahat parkiranja gratis svaka cast,BBI uzas kozu deru samo sto udjes greskom i izadjes 2KM ,uglavnom preskup parking 2 KM sat ,nije za nas standard trebalo bi to pojeftiniti zato raja parkira po trotoarima.
A u bbi rizikuješ ako staneš na mjesto invalida da ti stave lisicu na točak i kaznu mislim 30km vidite da ovde demokratija doseže najveće slobode Odsad komi parkira na livadu oduzimam auto
Je li skupo ili nije, stvar je pogleda, za naš standard jeste, ali skupo je i imati auomobil. A opet našu ljudi ne traže bolji gradski prevoz, osm nesrenikakojima kombiji ne voze.