Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pruga Brcko - Banovici duzine 92 km zapoceta je 1 aprila a prvi voz je prosao 7 novembra iste godine. Tokom izgradnje iskopano je 1.361.680 km² zemlje i 134.460 km² kamena, izgrađena su i dva tunela dužine 667 metara i 22 mosta ukupne dužine 445 metara. RUKAMA LOPATAMA I KRAMPAMA….
Hatica i ostale stavi na krampu autoputa
Tito je to robovskim radom napravio, kada Bakir sutra pozove na masovnu mobilizaciju radne snage da se kompletira koridor V-c, hoćeš li se odazvati?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Odlično izgleda iz autobusa za Frankfurt.
Sretno ti bilo..al da nisi ušao u pogrešan autobus, za Crnu Goru umjesto za Frankfurt, kad ideš kroz Hercegovački kamenjar.
Tamo ce da ti cvijeta cvijece i nered novac sa grana...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Opet netko od kriminalaca koji svaki dan potezu vitalni nacionalni interes ovdje zaradio podebelu sumu eura na nekoj od stranih banaka. Narode opet te osisase ovi sto te brane.
ovo je strasno, put koji nigdje ne vodi i nikakve funkcije u dogledno vrijeme. BAs su nas ponovo namagarcili, umjesto da su produzili od Bijace pa da do sada zaobidjemo Capljinu i ne pravimo bez veze guzvu. Ne dao bog da neko smisli zaobilaznice kod Mostara, Jablanice, Konjica
samo nam je ostalo nejasno da li je pustena i kada cemo se voziti ovom dionicom, ili je to nebitan podatak u cijeloj prici
U Heregovini se sve izgradilo a Sarajevo nema još najbržeg spoja sa EU na sjeveru
Pogledajte kako tokom vožnje autentično izgleda koridor 5C od Svilaja do Bijače.
Dobro ...a gdje ce i kako dalje .
put iz neceg u nista, kamenjar bez kapi vode, poskoci gume grizu....lijepa pitoma Bosna
Sjedi 1.
Dok se urade ostali dijelovi auto puta ovi ce propasti i opet na pocetak.
Zamislimo da se i napravi citavom duzinom. Trebace 100 eura putarine da se provozas njime. A dotle ce izumiti leteca auta.
Ovo će se negdje proučavati, kako ne treba graditi infrastrukturu. Sa milion odvojenih poddionica. Kao da se djeca igraju. Malo ovdje, malo tamo...
Samo nek napreduje, valjda će se do 2137. spojiti BiH od sjevera do juga.
Prolazi za političare su mi najsimpatičniji.
Nema veceg retardiranog kretena od bosanskog muslimana !!!
Šta ga više gledamo, kao da je kineska vazna u Zabranjenom gradu.
na ovoj zemlji sa strane se moze jos jedan grad izgraditi.... Umočitelj :))
DAJTE MAKAR 3 METRA AUTOPUTA U TUZLANSKOM KANTONU