Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trojka radi sve 10 puta gore nego oni koje su kritikovali godinama.
Znaci ideja je svo stanovnistvo sprcati u Sarajevo, jos dodatno opteretiti sistem vodosnabdijevanja, saobracaj, povecati zagadjenje. Ko ima kakve vece zelene baste neka obavezno stavi neku nadstresnicu jer sutra bi mu mogla kakva zgrada niknuti u avliji.
Urbicid - iako ni Pofalići nisu nikakav primjer urbanizma.
Boze Sačuvaj kakva imena davaju naselju, Čuj Green City pa jašeš mi na ki*i !!
Da, tamo niz prugu ima cug vazduha i dosta propuha...pod hitno to začepiti nekim zgradama koje niko neće naseliti ali niko neće ni pitati kojim novcem su stanovi kupovani...sta će nam privredni objekti ?..oni samo bezveze zadržavaju ljude koji ne troše narkotike, nema od njih hljeba ni zarade.
Ovo izgleda ružno na renderima što znači da će biti odron uživo. Ali makar će sakriti još veći odron s ovim kućama na brdu.
Samo nek se zaklone nelegalne kuce po brdima sto su naselili sandzaklije, focaci i ostatak istočne Bosne. Sve ovo po brdima napravljeno po prirodnim klizistima i bez dozvole. Ko je to dozvolio iza rata dabogda vjecno vatrom gorio, time je nepopravljiva steta napravljena.
valjda da će bit dobra stolarija, vozovi kad prodju ima da se trese zgrada ko jermenija, a kvadrat sigurno neće bit ispod 4000
@Tica90 4000KMm² je jeftino 😂😂😂. U Ljubljanskoj 10 m² kosta od 6500KM pa nadavise a parking mjesto 40.000-45.000KM
MORAMO IZAĆI I ZAUSTAVITI OVAJ URBICID.OVAKO JE ISTO BILO I U MOSTARU DOK SE BOŠKA ĆAVAR NIJE ZAINATILA I ZAUSTAVILA,MORAMO I MI OVAKO POD HITNOOOO
E da mi je kuća u Goraždu, nikad ne bih više došla u Sarajevo. Ovo više nažalost nije onaj grad kakav je bio.
Sve sto se napravi ,a prikrije izgled buca ,buljakovog potoka,anexa,svrakinogi td... je extra
EEH DA JE ŠMRLE NA SLOBODU SAD BIH ON TO KUPIO UZ POMOCU SVOJIH KOLEGA
https://rumble.com/v1wac7i-world-premier-died-suddenly.html
Vrijeme je da se ove zone urbanizuju, industrija se mora seliti van grada. Naravno ovo sve mora pratiti i cestovma infrastruktura. I ne dozvoliti urbicid kao ono na Stupu.
O tome, nazalost, niko ne razmislja.
Hajde sada neradnici,klosari ,I negativci-",ko je koga sada zajebo, jeli ovo Bakir pere lovu,ili bolje da su Park ovdje napravili,ili jos bolja sto nisu fabriku otvorili "
propalice ne mogu drugacije. Samo im je jos pljuvanje ostalo.
po urbanidtickom planu., tim pravcem je trebao da ide gradski autoput
Treba ovu prugu maketi iz grada, stanicu fino u Rajlovac, pa nek autiput ide ovuda gdje je trenutno pruga. Ovo je najbolje rjesenje.