Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobru reklamu,Djeko pije mušku vodu,trpa stalno i pravi djecu.Poslovni uspjeh zagarantovan za mušku vodu.
Pa je li cesta u potpunosti asfaltirana ili nije (na fotografiji se vidi gdje prestaje novi asfalt, i nigdje ga drugdje nema)?
Ekskurzija poslije četvrtog razreda i sa preko 30 se sjetim nekih trenutaka i kako je bili fino.
Kako sam razumio i vidio( nov asfalt) lik kupio sve za 1 milion i 400.000. Km. Uložio nešto al mu izgradili put koji je skuplji od investicije. A zemljišta ima da lagano rasproda placeve za još milion 2. Doduše da su prvo put napravili otišla bi voda muška za koji milion više al ne bi bilo IMT.
Prije nekih 6 godina u ovo doba krenem sa rođom gore, jedva smo se probili, cesta katastrofa, blato, provalije rupe. Oko 4h stigli gore i pješke se zaputimo ka izvoru. Vratili se kroz satak u hotel koji je tada bio pod renovacijom, popili caj, i ekipa koja je gore bila nam govori da nipošto ne idemo sami na izvor jer prije nekih 2-3h čopor vukova uoćen par kilometara od hotela.
Konjuh nas lijepi❤️
Samo ime je najbolja reklama .ne seri dalje
Fali sadrzaja ali je nase. Nije valjda tudji unisteni zlatibor bolji od naseg konjuha. Podrzimo
I puno je dvokrwvwtna soba 100 KM. Mozda kasnije kada krene posao. Spustite na 70 KM maksimalno.
kad je ovo radjeno, okasnili ste mozda i 2 godine